Loes Braam

Relatietherapie Gezinstherapie Individuele therapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Ik heb jarenlange ervaring in het werken met ouders en kinderen, (hele of delen van) gezinnen en stellen. De veerkracht en verbondenheid in relaties heeft me altijd geboeid en geraakt. Ik vind het erg belangrijk dat u zich veilig, gezien en gehoord voelt binnen de gesprekken.

Daar zal ik me ook op richten, omdat vanuit een veilige setting mensen makkelijker naar hun kwetsbaarheden kunnen gaan kijken en komen tot verandering. Als EFT therapeut help ik partners om zich ( weer) te verbinden en zich veilig te voelen bij elkaar.

Ik ben geregistreerd relatie- en gezinstherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en gezinstherapie (www.nvrg.nl). Relatie en gezinstherapie is een erkende vorm van psychotherapie. Voor leden van de NVRG geldt dan ook de Beroepscode voor Psychotherapeuten.
Daarnaast ben ik gevorderd EFT-partnerrelatietherapeut (www.eft.nl), contextueel geschoold bij Leren over Leven (www.lerenoverleven.org) en heb ik de opleiding Attachment Focused Family Therapy (AFFT van Dan Hughes) gevolgd. Een behandeling voor herstel van veilige hechting tussen ouders en kinderen. Ik ben opgeleid als schematherapeut (basis- en vervolgopleiding) en in 2021 heb ik de VCT-Master opleiding tot traumabehandelaar van volwassenen met vroeg kinderlijke traumatisering afgerond (www.celevt.nl).

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als systeemtherapeut bij een FACT-team Jeugd in Ede. Dit is een team dat zorg biedt aan zorgwekkende en zorgmijdende jongeren met psychiatrische problemen (en hun ouders).

Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen.

Voor meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek kun je me bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Individuele therapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut, EFT Gezinstherapeut basis, Individueel EFT-therapeut basis
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT aanvullend getraind registertherapeut
AFFT level I en II
EFIT level I
Schematherapie basis (vervolg najaar 2021)
CELEVT opleiding tot complex traumabehandelaar
NVRG (Lid) BIG registratie: 49003997730 SKJ registratie: 100000183
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Woensdag overdag
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
Ik ben vrijgevestigd en werk niet met zorgverzekeraars. Dat houdt in dat u zelf betaalt voor een therapiegesprek. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.
Een gesprek kost € 100 per uur, of u nu alleen komt of samen met één een of meer betrokkenen. Dit tarief geldt ook voor het kennismakings- en intakegesprek.
Duur van de sessie
Een individueel gesprek duurt meestal 60-75 minuten; een meer-persoonsgesprek 90 minuten. De duur van het gesprek kunnen we in overleg bepalen.
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij parkeren

Spreekt Loes jou aan als therapeut?

Maak kennis met Loes en kijk of het klikt!

Kennismaken