Emmy de Winter

Relatietherapie

Over mij

Welkom op mijn EFT relatietherapie pagina! 

Hoe weet je of ik de juiste therapeut ben voor jullie via een stukje tekst? Ik zou willen voorstellen om op de contactknop te klikken of even te bellen voor een oriënterend kennismakingsgesprek met mij. 

Wil je toch graag verder lezen?... Dat kan natuurlijk ook.

Tijdens mijn studie Contextuele Therapie (gezinstherapie) kwam ik in aanraking met Emotionally Focused Therapy (EFT) en was meteen geboeid. De EFT methode biedt een bijzonder effectieve manier om inzicht te verkrijgen in; Wat je zegt en doet vs. Wat je voelt en behoefte aan hebt. Ik help koppels om elkaars behoeften beter te begrijpen en dichter naar elkaar toe te groeien. Ik heb een passie voor persoonlijk herstel en herstel in relaties. Naast mijn eigen praktijk werk ik 1 dag per week in een GGZ kliniek.

Ik ben moeder van 4 kinderen. Mijn partner leerde ik op jonge leeftijd kennen. Wij hebben 22 jaar samengewoond, zijn getrouwd en hebben 17 jaar samen een bedrijf gerund. Wij waren heel jong, heel intens (maar niet altijd gezond) met elkaar verbonden. Wij zijn gescheiden, zijn een poos van elkaar verwijderd geraakt en zijn sinds een aantal jaar opnieuw een stel. We zijn op een nieuwe, hechtere manier aan elkaar verbonden. 

EFT therapie helpt jullie om elkaars behoeften beter te begrijpen en dichter naar elkaar toe te groeien. Een cadeau voor jullie relatie!

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT Relatietherapie
Post HBO Contextuele therapie
Een taal erbij - methode
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandag
Dinsdag
Woensdag en avond
Donderdag en avond
Vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
110
Duur van de sessie
60 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Emmy jou aan als therapeut?

Maak kennis met Emmy en kijk of het klikt!

Kennismaken