Sigrid Sneijders

Relatietherapie

Over mij

Eerste Hulp bij Relaties richt zich op koppels die relatieproblemen ervaren en op individuele personen die moeite hebben om een liefdevolle relatie aan te gaan of om deze te onderhouden. Door middel van Relatietherapie 2.0, gebaseerd op het EFT-gedachtegoed en ondersteund door hypnotherapie, bied ik mijn cliënten een veilige omgeving om samen aan de slag te gaan met de hulpvraag die we samen hebben gedefinieerd. 

Hebben jij en je partner steeds ruzie of zijn jullie de verbinding met elkaar kwijt? Wordt er te weinig gecommuniceerd? Is een van de partners soms vreemd gegaan? Is er een gebrek aan vertrouwen? Heb je het gevoel dat je niet meer verliefd bent? Voel je je onvoldoende veilig in je relatie? Voel je je onvoldoende begrepen? Mis je intimiteit en/of liefde in je relatie? Dit zijn allemaal vragen die jij en je partner onder mijn begeleiding en therapie zelf kunnen gaan invullen. Investeer samen in je relatie.

Ben je nog single en verloopt je liefdesleven moeizaam? Lopen relaties steeds op niets uit? Heb je last van bindingsangst? Wil je graag een relatie? Werk dan aan jezelf en ontdek waarom je doet wat je doet, zodat je het ook kunt veranderen..

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kun je eenvoudig en snel een intake inplannen op de website www.eerstehulpbijrelaties.nl. Als uit het eerste gesprek blijkt dat er een klik is en ik je kan helpen, plannen we behandelafspraken in. Dat kunnen gezamenlijke sessies zijn, maar ook individuele sessies. 

Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op communicatie en verbetering van de relatie. Ik gebruik ook regelmatig hypnotherapie in individuele sessies, wat nog meer kan resulteren in nieuwe inzichten over jouw persoonlijkheid, je partner en jullie onderlinge relatie. Je kunt meer lezen over mijn werkwijze op www.eerstehulpbijrelaties.nl

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Of maak meteen een afspraak voor een kennismaking/intake via www.eerstehulpbijrelaties.nl

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT Basis opleiding, Hypnotherapie, Psychosociale Therapie, Klassieke Homeopathie Aangesloten bij CAT
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag t/m zaterdag.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Intake € 95,-
Relatietherapie € 165,- ex.btw voor een sessie van anderhalf uur.
Programma 'De relatie met jezelf, de basis' € 1499,-
Duur van de sessie
De intake duurt een uur tot anderhalf uur. Daarna wordt de keuze gemaakt of we doorgaan met individuele sessies en/of gezamenlijke sessies.
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Sigrid jou aan als therapeut?

Maak kennis met Sigrid en kijk of het klikt!

Kennismaken