Sigrid Sneijders

Relatietherapie

Over mij

De nummer 1 reden waarom liefdesrelaties mislukken is omdat we niet goed hebben geleerd om over onze emoties te praten en onze eigen emoties te hanteren, waardoor we keer op keer getriggerd raken in de relatie met onze partner. Het lukt ons niet goed onze behoeften aan te geven en hiermee ook geen verbinding met de ander te krijgen, terwijl dit juist is wat we het allerliefste willen.

Eerste Hulp bij Relaties begeleidt stellen die al jaren samen zijn, maar niet goed met elkaar kunnen communiceren en hierdoor de verbinding met elkaar zijn kwijtgeraakt. Wat mijn aanpak bijzonder maakt, is dat we ons niet alleen richten op 'beter met elkaar leren praten', maar dat we ook gaan begrijpen welke, soms onbewuste, invloeden en emoties meespelen. Door deze inzichten te gebruiken in het herstellen van de verbinding, bouwen we aan een sterk fundament voor een liefdevolle relatie.

Naast het werken met stellen werk ik ook individueel met mensen omdat ik van mening ben dat de relatie met onszelf de basis is voor relatie met anderen. 

Iedereen zegt altijd dat liefde het belangrijkste is in het leven. We willen allemaal iemand die er echt voor ons is, waarbij we op nummer één staan. Dus de persoon met wie we samenleven bepaalt voor een groot deel hoe gelukkig we zijn.

Maar ja, dat betekent niet dat de verantwoordelijkheid voor ons geluk bij de ander ligt. Gaan zitten wachten tot de ander verandert leidt onvermijdelijk tot teleurstelling en frustratie.

Het is tijd om eens goed in de spiegel te kijken. Wat zijn wij zelf bereid te doen om terug te vinden wat we ooit hadden?

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT Basis opleiding, Hypnotherapie, Psychosociale Therapie, Klassieke Homeopathie Aangesloten bij CAT
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag t/m zaterdag.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Strategiesessie relatietherapie € 120,-
Traject Relatietherapie 2.0 € 1850,-
Inspiratiesessie De relatie met jezelf, de basis € 120,-
Traject De relatie met jezelf, de basis € 1995,-
Duur van de sessie
Inspiratiesessie en Strategiesessie 75 minuten.
Trajectsessies Relatietherapie 75 minuten.
Trajectsessies De relatie met jezelf, de basis 150 minuten.
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Sigrid jou aan als therapeut?

Maak kennis met Sigrid en kijk of het klikt!

Kennismaken