Mariska Sneek

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom!

Iedere relatie heeft liefde, aandacht en onderhoud nodig om gezond te zijn/blijven. Of dat de relatie met jezelf, je partner, je ouders, je kinderen of belangrijke anderen is. In veel gevallen hebben mensen van nature de (veer)kracht om hier zelf een manier in te vinden die voor hem/haar werkt. En soms lukt dat even niet of niet meer en kan het fijn zijn als iemand mee kijkt, denkt, vraagt en voelt waardoor dat zo is en wat ervoor nodig is om er weer op eigen kracht door te gaan. 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door samen op onderzoek uit te gaan, nieuwsgierig te zijn naar wat (nog) niet gezegd wordt, respectvol te confronteren en het inzetten van mensen hun eigen kwaliteiten en vaardigheden om tot verbetering in relatie(s) te komen. 

EFT biedt een duidelijk inzicht en houvast om de zich herhalende (veelal minder positief ervaren)  patronen die zijn ontstaan te begrijpen, hoe hier verantwoordelijkheid in te nemen en geleidelijk aan te passen naar meer wenselijke/effectieve patronen van omgaan met elkaar. Naast EFT zet ik ook regelmatig technieken vanuit schematherapie of een meer lichaamsgerichte benadering in tijdens de gesprekken om tot verdieping, inzicht en gevoel te komen.  Verder ben ik als persoon rustig, praktisch en vind ik het fijn om ook samen te kunnen relativeren door humor. 

Neuwsgierig geworden? Laten we dan een kennismakingsgesprek plannen om te bespreken wat jouw/jullie situatie en hulpvraag is en samen te ervaren of er een match is om de samenwerking aan te gaan. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Systeemtherapie
EFT basis
Schematherapie
NVRG (Lid) SKJ 100008361 RBCZ 200086R NVPA 104627
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
100 euro per uur
Duur van de sessie
60 - 75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Mariska jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mariska en kijk of het klikt!

Kennismaken