Mirjam Güth

Relatietherapie

Over mij

Ik woon in de stad samen met mijn partner en kinderen. Wij hebben een samengesteld gezin; ik heb twee dochters (2007 en 2009) uit een eerdere relatie, hij heeft een zoon (2011) uit een eerdere relatie, en om het praktisch nog ingewikkelder te maken hebben we samen een dochter (2015).

Dit bruisende geheel heeft zowel in positieve, als soms ook in minder positieve zin, een impact op ons leven als individu en als stel. 

Naast dat het bij mijn vak hoort om vragen te stellen en te luisteren ben ik als mens oprecht geïnteresseerd in, en begaan met anderen. Zowel door mijn vak / werkervaring als door mijn eigen levenspad ben ik vrij van oordelen. Dit maakt mij overigens niet tot slechts een begripvol en ondersteunende therapeut, ik ben zo nodig direct en confronterend. Daarnaast vind ik humor een belangrijke factor waarmee, in ‘het moeras van de ellende’, soms even een hap lucht genomen kan worden.

Natuurlijk zijn deskundigheid en toewijding belangrijk voor het al dan niet slagen van een therapie, maar het is van nog groter belang dat het goed voelt tussen de cliënt en therapeut. In het contact besteed ik hier dan ook regelmatig aandacht aan. Bij aanvang van de therapie gaat het over de zogenoemde ‘klik’, gedurende de therapie gaat het over het bespreken van eventueel ontstane ruis. 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
VGCt (Lid) WO, RUG geregistreerd EMDR therapeut geregistreerd Schematherapeut
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Mirjam jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mirjam en kijk of het klikt!

Kennismaken