Ria Brinkman-Jansen

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Over mij 

Vanaf 1984 ben ik werkzaam binnen de Geestelijke Gezondheidszorg instelling  “Mediant” in de omgeving van Enschede en Hengelo.  Tijdens deze ruim 30 jaar heb ik binnen verschillende afdelingen gewerkt. Zoals de klinische opname afdeling voor ernstige psychiatrische problematiek, klinische psychotherapeutische gemeenschap, dagbehandeling en vervolgens als ambulant medewerker.

Vanaf oktober 2013 ben ik vanuit mijn eigen praktijk werkzaam als Systeemtherapeut, dat is een Relatie en gezinstherapie en Individuele (licht intra psychische) Psychosociale behandeling.

Naast het werk vanuit deze praktijk ben ik voor 28 uur werkzaam als Systeemtherapeut binnen de specialistische GGZ Mediant te Hengelo bij  het Centrum voor Persoonlijkheidsproblematiek.

Op deze manier blijf ik zoveel mogelijk op de hoogte blijf van de actuele behandelingsmogelijkheden.  

Ervaringen van cliënten 

 

Ria is een evenwichtig mens. Vriendelijk en bedachtzaam. In een paar sessies bracht ze me naar mijn kern en benoemde ze liefdevol een aantal pijnpunten. In de sessies daarna hebben we daar samen aan gewerkt. Na de sessies voelde ik me vrijer en een beetje meer mens. Door haar heb ik weer handvatten en weet ik dat ik mijn eigen weg mag gaan.

Lees meer »

Ik vind Ria Brinkman een uitstekende therapeut. We kennen elkaar al een lange tijd. Ik ben blij dat ik meerdere keren van haar kennis en inzichten over het leven, gebruik mocht maken. Het is zo prettig als iemand alle gevoelens en gedachten in een paar woorden terug kan brengen. Hoofd en bijzaken kan scheiden en weer helderheid bied in je zijn.

Lees meer »

Ik heb zeer goede ervaringen met de behandeling. Zij weet precies op het juiste moment de juiste opmerking te maken, waardoor je in het gevoel wordt geraakt. Zij zorgt ervoor dat het heel vertrouwd is. Verder doet ze alles wat maar mogelijk is om te zorgen dat je de therapie krijgt die je nodig hebt. Door mijn behandeling is mijn vrouw nu ook onder behandeling van haar. Zij weet bij mijn vrouw ook de vinger op de zere plek te leggen zodat ze eindelijk echt goed geholpen wordt.

Lees meer »

Eigenlijk moest ik er niks van weten - maar de arts was er van overtuigd dat het het herstel van mijn vrouw heel erg zou helpen als wij samen met Ria gingen praten. Geen idee wat het in zou houden en met gemengde gevoelens, inclusief gepaste tegenzin, ging ik mee - niet dat ik toen zo'n grip had op mijn gevoelens maar ik wilde wel het beste voor haar.

Lees meer »

Ik werd er eigenlijk een beetje 'ingeluisd'....nu ben ik er heel dankbaar voor. Ik mocht de belangrijkste reis door mijn eigen leven beleven en ben dankbaar en blij dat Ria mij hierbij heeft begeleid. Ik was er met geen ander persoon aan begonnen. Door het vertrouwen wat ik in je had (en nog steeds heb) kon ik het toelaten mezelf en wat ik nog meer ben te vertrouwen. Ik dacht altijd dat ik al klaar was maar ben blij dat dit niet zo was. Jij hebt mij ongelofelijk veel geholpen en ik voelde mij altijd veilig bij jou! Dank je wel!!!!

Lees meer »

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) BPSW Beroepsvereniging van Proffessionals in Sociaal Werk/ GGZ Agoog NVPA Nederlands Verbond voor Psychologen psychosociale therapeuten en Agogen
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Ria jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ria en kijk of het klikt!

Kennismaken