Jetske Zijlstra

Relatietherapie Gezinstherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Samen in relatietherapie gaan is vaak een spannende stap. Gaat het echt wat opleveren, wordt er straks niet meer over hoop gehaald dan nodig? We zitten al best lang vast, zijn we gewoon niet te verschillend, kan iemand veranderen? Zal de therapie ons tools geven waar we mee uit de voeten kunnen? Ik ben wel een prater maar mijn partner niet.


Als je met elkaar vast zit in een bepaald (communicatie)patroon en het tot nu toe niet gelukt is het te veranderen dan ga je uiteindelijk denken dat het allemaal zo is als het is en het niet te veranderen is.
Het bijzondere van de therapie is dat je een ander perspectief krijgt op elkaar, jezelf en het patroon waar jullie in vast zitten. Deze inzichten, die helder en concreet zijn, zorgen ervoor dat je gaat begrijpen wat er gebeurt en dat maakt dat je andere keuzes kunt maken en kunt veranderen. Uit de begeleiding rollen vanzelf praktische tools die bij jullie passen.

De kracht van mijn begeleiding zit hem erin dat ik met verschiledne methodieken werk die toevoegend op elkaar werken. Naast EFT werk ik met psychodrama en Voice Dialogue. En ben ik opgeleid in de Transformatiepsychologie. Het zal je allemaal waarschijnlijk niet veel zeggen (op mijn website kun je er meer over lezen). De kracht van mijn aanpak zit hem erin dat we niet alleen praten over maar ik jullie uitnodig te gaan ervaren, beleven en doen. Daardoor blijft het niet alleen een mentale verkenning en komen we bij onbewuste velden die juist zo bepalend zijn voor wat er gebeurt.
In de kern gaat elk gedoe over kwetsbaarheid. Hoe we deze beschermen en ermee hebben leren omgaan. In de therapie zul je de krachtige mechanismen ontdekken in jezelf en bij elkaar. Onbewuste overtuigingen, regels en bepaalde rollen in de communicatie.

Een proces begeleiden vraagt van mij als therapeut dat een ieder zich gehoord en gezien weet en dat ik er voor hem/haar ben. Ik noem dat meervoudigpartijdig. Partij van iedereen.
Mensen zeggen over mij; Jetske is toeganglijk en warm. Je voelt bij haar altijd oprechte aandacht en een luisterend oor zonder oordeel. Ze heeft humor, is speels, direct, praktisch en heel vakkundig.

Wat mensen prettig vinden is dat ik verschillende vormen aanbied. Naast gewone losse sessies kun je bij mij ook kiezen voor een Intensive. In 1 of 1 1/2 dag werken met elkaar. Vaak opgevolgd door nog een Intensive dag en/of losse sessies. Hierdoor kan ik je ook begeleiden als je niet in de buurt woont. Daarnaast begeleid ik ook in het Engels. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Hartelijke groet,

Jetske Zijlstra

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut, EFT Gezinstherapeut basis
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
HBO vaktherapie
Psychodrama
Master in Transformatiepsychologie, Voice Dialogue en relatiecoaching
EFT basis
Hechtingsgerichte gezinstherapie
NPaV (npav.nl) (Lid) RBCZ; licentie nummer 200298R Geregistreerd bij MTP (Master Transformatie Psychologie) Geregistreerd bij CRKBO
Talen
Nederlands Engels Duits
Werkmomenten
Sinds 1995 een eigen praktijk
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
90 euro per uur
Duur van de sessie
2 uur.
Ik bied ook Intensive programma's aan van 1 1/2 a 2 dagen.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Jetske jou aan als therapeut?

Maak kennis met Jetske en kijk of het klikt!

Kennismaken