Kim Kromwijk-Lub

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Welkom, ik ben Kim Kromwijk-Lub, relatietherapeut en bied Relatietherapie in Enkhuizen.

Onbevooroordeeld, recht door zee en tot de kern zijn woorden die mijn cliënten aan mij teruggeven. Ik sta voor actieve sessies waar we samen de diepte in gaan. Oplossingsgericht, vanuit vertrouwen, wederzijds respect en oprechte aandacht. Vanuit een open houding voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. Zo brengen we samen de hulpvraag in kaart en kunnen we werken aan verbetering, verdieping en verbinding in jullie relatie. Tevens organiseer ik samen met mijn man Jeroen Kromwijk het unieke Relatieweekend. Hierin worden jullie als stel 2 dagen 100% begeleid door een mannelijk en vrouwelijke therapeut. Met een klantwaardering van 9.8! Zie verdere informatie hierover, onderaan de tekst.

Jouw relatie?

Heb je één of meerdere van onderstaande gedachten?

Doorbreek patronen en neem regie over jouw levensgeluk. Concreet en effectief. Willen jullie het anders, echter weten jullie niet hoe? Kom dan samen naar Relatiepraktijk De Kim en maak de twijfels bespreekbaar voor het echt te laat is.

Reviews & Media

Contact

Voel je je aangesproken en ben je geïnteresseerd? Kom gerust eens kosteloos en vrijblijvend kennismaken in mijn sfeervolle praktijk in Enkhuizen. Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Ik help je graag verder.

 

 

Het Relatieweekend

Zit jullie relatie in een flinke dip en voelen jullie geen ruimte voor maanden relatietherapie? Boek dan dit unieke Relatieweekend en krijg binnen 2 dagen helderheid over jullie relatiestatus. De dagen kunnen zowel doordeweeks als in het weekend worden geboekt.

Stellen kiezen veelal voor het Relatieweekend wanneer ze;

Reacties na afloop

Of jullie elkaar opnieuw willen ontmoeten, meer verdieping willen in een gezonde relatie of elkaar wellicht in liefde willen loslaten. Het mag er allemaal zijn, wij begeleiden jullie bij dit proces. Veelvoorkomende reacties na afloop van de dagen zijn;

Contact

Zijn jullie geïnteresseerd?  Dat is mooi, wij namelijk ook in jullie! Het mogen begeleiden van liefdespartners en deze weer opnieuw of sterker in verbinding brengen met elkaar is voor ons passie vanuit ons hart! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze (online) kennismaking. Binnen 2 maanden kan het weekend gerealiseerd worden.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT therapie
Relatietherapie
Systemisch werk
Nobco Coach
Capgemini Facilitator
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag t/m zondag. We bieden namelijk ook Relatieweekenden aan.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Vrijblijvende en kosteloze kennismaking van 30 minuten
Per uur 105,- euro
Duur van de sessie
60-90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Kim jou aan als therapeut?

Maak kennis met Kim en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Stir, Nobco en aangesloten bij het landelijk relatietherapeutennet