Kim Kromwijk-Lub

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Welkom, ik ben Kim Kromwijk-Lub, relatietherapeut en bied Relatietherapie en (Houd me vast) Relatieweekenden in Enkhuizen.

Onbevooroordeeld, recht door zee en tot de kern zijn woorden die mijn cliënten aan mij teruggeven. Ik sta voor actieve sessies waar we samen de diepte in gaan. Oplossingsgericht, vanuit vertrouwen, wederzijds respect en oprechte aandacht. Vanuit een open houding voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. Zo brengen we samen de hulpvraag in kaart en kunnen we werken aan verbetering, verdieping en verbinding in jullie relatie. Tevens organiseer ik samen met mijn man Jeroen Kromwijk het unieke ( Houd me vast) Relatieweekend. Hierin worden jullie als stel 2 of 3 dagen 100% begeleid door een mannelijk en vrouwelijke therapeut. Lees meer informatie onderaan de tekst. 

Het (Houd me vast) Relatieweekend

Onze relatie arrangementen Zilver en Goud worden allemaal op maat gemaakt aangaande  jullie eigen unieke relatie.  Of je nu een gezonde relatie hebt en meer verdieping zou willen of op het punt staat om elkaar los te laten. Het is een nieuwe stap in jullie toekomst. Jullie worden met zijn tweeën begeleid door het therapeutenechtpaar Jeroen en Kim Kromwijk-Lub die vanaf 1997 samen zijn en weten uit eigen ervaring en expertise hoe je een langdurige relatie gezond, liefdevol en spannend kunt houden. Deze dagen worden ervaren als 'life changing' en door stellen gewaardeerd met een 9.8!  Wil je liever een training met meerdere stellen? Dan is het Houd me vast weekend heel geschikt!

Reviews 

Benieuwd naar de  reviews van relatietherapie of ons (Houd me vast)  Relatieweekend? Lees die dan HIER.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Voelen jullie je aangesproken? Kom gerust voor een afspraak in mijn sfeervolle praktijk in Enkhuizen voor relatietherapie. Ben je geïnteresseerd in een weekend? Check de data op onze website voor zowel een relatieweekend met zijn tweeën of de Houd me vast training in een groep. Daarvoor plannen we graag vrijblijvend een online kennismakingsgesprek , zodat wij al jullie vragen kunnen beantwoorden en meedenken welk arrangement geschikt is voor jullie relatie. Neem contact met ons op  via 'de contactbutton'. We helpen jullie graag verder.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT therapie
Relatietherapie
Systemisch werk
Nobco Coach
Capgemini Facilitator
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag t/m zondag. We bieden namelijk ook Relatieweekenden en Houd me vast trainingen aan.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Per uur 105,- euro
Duur van de sessie
60-90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Kim jou aan als therapeut?

Maak kennis met Kim en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Aangesloten bij het landelijk relatietherapeutennet