Kim Kromwijk-Lub

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Je bent meer dan welkom in mijn sfeervolle praktijk in Enkhuizen.

Als relatietherapeut ben ik gespecialeseerd in relatievraagstukken. Vanuit een open hart, luister ik onbevooroordeeld en met oprechte aandacht. Door mijn open houding, voelen stellen zich snel op hun gemak. Op een liefdevolle wijze maak ik alles bespreekbaar en worden onderliggende gevoelens en/of verlangens inzichtelijk gemaakt. Tevens wordt ik regelmatig benadert door diverse magazines voor mijn expertise in relaties (o.a LINDA. &C, JAN, EVA,  Margriet en Libelle).

In mijn praktijk heb ik meerdere vormen gevonden om stellen op een verbindende wijze met elkaar in contact te laten komen.

Relatietherapie; Gesprekken lopen uit op ruzies of stilte en de intimiteit die jullie eens zo verbond is er nauwelijks meer. Willen jullie het anders, echter weten jullie niet hoe? Kom dan samen naar de praktijk, ik kijk graag met jullie mee. Een waardevolle investering in jullie relatie. .

Relatieweekend; Geen ruimte voor een relatietherapietraject? Boek dan ons unieke en op maat gemaakte Relatieweekend, die ik samen met mijn man Jeroen Kromwijk begeleidt. Wij zijn vanaf 1997 samen en weten uit eigen ervaring en expertise hoe je een langdurige relatie gezond, liefdevol en spannend kunt houden. Heb je een gezonde relatie en wil je meer verdieping of staan jullie op het punt staat om elkaar los te laten? Deze dagen worden ervaren als 'life changing'.

Houd me vast EFT training; Deze training is gebaseerd op de EFT relatiemethode van Sue Johnson en geschikt voor stellen met lichte uitdagingen in hun relatie. Vastgeroeste patronen worden inzichtelijk gemaakt en er wordt ruimte gecreëerd voor verdieping,  verbinding en intimiteit. Samen met maximaal 3 stellen gaan jullie liefdevol stilstaan bij jullie realtie. Deze dagen zijn een boost voor jullie relatie! Ook deze training geef ik samen met mijn man Jeroen Kromwijk.

Date Night; Op zoek naar een super romantische en verbindende date met je partner? Date night is dan precies wat jullie zoeken! Kim en haar man Jeroen nemen jullie mee in een avond vol verdieping, humor en speelsheid om jullie liefde te blijven uitdagen! Of je nu 2 of 25 jaar samen bent, stop nooit met daten! Deze avond is een must voor ieder stel...Ontwikkeld voor stellen die hun liefde willen vieren. Waar liefde een podium mag krijgen en jullie daar zacht in mogen landen. Zo om jullie liefdesbodem nog meer te laten groeien en elkaar op een dieper level te zien en voelen. Een onuitwisbare ervaring voor jullie liefde! Gaan jullie mee?

Reviews;  Lees de vele reviews op mijn website van stellen die jullie voorgingen.  

Interesse? Contact gerust voor een afspraak in mijn sfeervolle praktijk in Enkhuizen voor relatietherapie. Ben je geïnteresseerd in een Relatieweekend, Houd me vast EFT training of Liefdesretraite? Check dan de beschikbare data op onze website. We denken graag met jullie mee wat het beste aansluit bij jullie relatie. 

Tot slot; Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Dat is mooi, het begeleiden van stellen is voor mij een passie vanuit mijn hart. Wacht dus niet te lang en gun jullie relatie de liefde die het verdient. Ik zie jullie graag...Liefs Kim Kromwijk-Lub

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT therapie
Relatietherapie
Systemisch werk
Nobco Coach
Capgemini Facilitator
Aangesloten bij het landelijk relatietherapeutennet
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag t/m zondag. We bieden namelijk ook Relatieweekenden en Houd me vast trainingen aan.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Per uur 115,- euro
Duur van de sessie
60-90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Kim jou aan als therapeut?

Maak kennis met Kim en kijk of het klikt!

Kennismaken