Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Woerden

 • Andrea Wesselius

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • In Contact
  Pompmolenlaan 26
  3447GK
  Woerden

Over mij

Een aantal jaar geleden voelde ik me vastzitten in mijn relatie. Ik wilde levendigheid en uitbundigheid.  De ‘sparkle’ die een relatie kan hebben, miste ik. In relatietherapie werd ik uitgedaagd om meer mezelf te zijn en van daaruit verbinding te maken. Dat is onze redding geweest en dat gun ik jou ook. 

Deze verandering, levendigheid en verbinding wil ik jou ook laten ervaren als je relatie niet verloopt zoals je wilt of als je je relatie nieuw leven wil inblazen. Want ieder mens wil erbij horen en we hebben liefdevolle relaties nodig. De een gaat zoals ik aanpassen en een ander komt juist heel sterk over om maar gehoord te worden, maar wat beiden willen is contact en geen contactverlies.

Ik wil je laten ervaren dat je jezelf kan in brengen in het contact op een manier waarop je partner je kan horen en werkelijk kan zien wie je bent  en wat je beweegt en dat jij dat ook bij je partner kan zien, dat is wat ik in relatietherapie doe. Dan bestaat er een ‘ik’ en een ‘jij’ en ook een‘wij’. Dan groei je als mens en wordt je relatie steviger en leuker. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik het mijzelf heb gegund om hulp te vragen.  

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt begeleiding, die gericht is op het verbeteren van je relatie. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.