Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Hattem

 • Marjon Beute

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Integra counseling & coaching
  Hezenberg 6
  8051CB
  Hattem

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben Marjon Beute, getrouwd met Bram en samen hebben we vier kinderen, die inmiddels het huis uit zijn. Ik ben werkzaam als psychosociaal therapeut, bied relatietherapie en ben tevens als counselor betrokken bij Groundwork, een organisatie die christenen wil helpen en toerusten om gezond en sterk te worden in hun mentale en emotionele leven, zodat zij steeds meer in staat zijn om stabiele en vruchtbare relaties aan te gaan, te verdiepen en te onderhouden. Ik nodig jullie graag uit om voor verdere info een kijkje te nemen op mijn website, www.integra-cc.nl.

Gezonde relaties hebben een positieve invloed op ons persoonlijke leven. Verbondenheid ervaren, wat een behoefte is van ieder mens, zorgt o.a. voor minder stress, voor meer vreugde en zelfvertrouwen; we kunnen het leven beter aan. Een veilige verbinding ervaren is echter niet vanzelfsprekend. Mogelijk is jullie relatie niet meer wat het geweest is of wil je je relatie verder verdiepen....  

Ik heb training gevolgd in EFT en ben opgeleid als relatietherapeut en begeleid jullie graag bij het herstellen en versterken van jullie band.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de onderlinge verbinding in de relatie.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via de 'contactbutton' of telefonisch 06-25588315

Wellicht tot ziens. Van harte welkom!