Marjan Sepers

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Sinds oktober 2010 ben ik werkzaam als psychotherapeut in eigen praktijk. Wat ik heel prettig vind aan EFT is dat het een transparante vorm van relatietherapie is, waarbij ik u kan uitleggen hoe het werkt en wat we gaan doen, zodat we vervolgens samen kunnen werken aan uw relatie. Als psychotherapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van trauma. Hierbij heb ik gemerkt hoeveel goeds een veilige relatie kan doen. Sinds mijn kennismaking met EFT ben ik partners steeds meer gaan betrekken bij de behandeling. Dit geldt in het bijzonder voor de behandeling van trauma door een moeilijke bevalling of complicaties tijdens de zwangerschap. In 2021 ben ik Buitenpsycholoog geworden. Dat betekent dat ik ook buiten werk, in de natuur, waarbij de natuur de behandeling ondersteunt.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een aanmeldingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variƫren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. Ik heb sinds januari 2016 geen contracten meer met zorgverzekeraars.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (19057364725) Psychotherapeut (19057364716)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
LVVP, NVP, VEN
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Marjan jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marjan en kijk of het klikt!

Kennismaken