Jolanda Klees

Relatietherapie

Over mij

Welkom bij Relatietherapie – Praktijk Klees

Terugkerende ruzies en verwijten, het gevoel niet begrepen te worden, sleur… het is heel logisch dat het in een liefdesrelatie ploeteren kan zijn. In de breedste zin van het woord ben je namelijk heel intiem met je elkaar. Dat brengt allerlei verwachtingen met zich mee. En deze kunnen niet allemaal óf niet altijd vervuld worden. Stress, kinderen, intense gebeurtenissen, verveling of psychische problematiek maken dat nou eenmaal erg lastig.
Hoe fijn is het als iemand helpt te ontwarren wat er exact speelt? De achterliggende oorzaken van jullie terugkerende ruzies, verwijten en onbegrip ontzenuwt, zodat jullie deze kunnen ‘oplossen’? Iemand die bovendien handvatten biedt om de relatie weer speels en sprankelend te krijgen…  én te houden?

Los van de kennis en ervaring die ik heb met relatietherapie, ben ik dankzij mijn loopbaan ook gespecialiseerd in koppels waarbij sprake is van psychische problematiek. Dat betekent dat ik goed uit de voeten kan wanneer er sprake is van angst, dwang, trauma, persoonlijkheidsproblematiek e.d.
Door mijn jarenlange ervaring binnen de GGZ is niets mij vreemd. Ik werk daardoor zonder oordeel.
De ruime ervaring en kennis die ik heb opgedaan met verschillende therapievormen en methodieken, maakt dat ik snel de vinger op ‘de zere plek kan leggen’. Het maakt mij ook flexibel: ik kan diverse methodieken toepassen en kies dus diegene uit die het best past bij de personen die ik behandel.

Eerst vrijblijvend kennismaken? Natuurlijk, geen probleem! Ik begrijp dat je beiden een goed gevoel bij jouw relatietherapeut wilt hebben, alvorens je aan de therapie begint. Daarom bied ik een vrijblijvende kennismakingssessie van 30 minuten à € 22,50 aan. Zo kunnen jullie mij leren kennen en kan ik aangeven of en op welke wijze ijk jullie kan helpen.

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Bachelor Dramatherapeut, Hogeschool van Utrecht
Basiscursus Schemagerichte therapie
Psychodrama-opleiding NVGP (Nederlandse Vereniging voor Groepspsychotherapie)
EFT-therapeut aanvullend getraind 
geregistreerd Dramatherapeut Lid van FVB/NVDT 105450 en SRVB
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag en donderdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
135
Duur van de sessie
90 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Jolanda jou aan als therapeut?

Maak kennis met Jolanda en kijk of het klikt!

Kennismaken