Corien Boers

Relatietherapie Individuele therapie

Over mij

Corien Boers Relatie- en individuele therapie

Welkom op mijn site! Wat goed dat je je aan het oriënteren bent naar ondersteuning voor jezelf, en/of voor jullie relatie. Ik weet dat dit meestal niet een makkelijke stap is. Van harte hoop ik dat je, ook bij enige twijfel, toch de stap gaat zetten om ondersteuning in te zetten. Herken je misschien het volgende? Jullie raken steeds weer verzeild in een patroon waarin jullie elkaar kwijtraken en waar de frustratie meer en meer oploopt. Je snapt maar niet waarom je partner zo reageert en jou maar niet begrijpt. Je houdt van elkaar, maar waarom loopt het zo stroef allemaal? Voorheen liep het allemaal zoveel normaler.... Herkenbaar?

Of, als je op zoek bent voor alleen jezelf; Herken je misschien dat je vastloopt in het contact met anderen, dat je jezelf op de een of andere manier maar niet kan grijpen?. Dat je er maar niet achter kunt komen waardoor je je zo leeg, zonder echt goede energie kunt voelen. Hoe kan het toch dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt, je krijgt je gedachten maar niet op een rijtje: Waarom lukt het nou niet?!

Ik ga met jou en jullie aan de slag waardoor je meer verbinding met jezelf, en met elkaar gaat ontwikkelen. Ik help je in het opdoen van nieuwe, positieve, ervaringen en ik geef inzicht in hoe het patroon er tussen jullie of in jou met anderen er uitziet. Als je dit gaat herkennen, en ook kunt gaan doorvoelen, dan vat je ineens waar het bij jou, in jou en met jou om gaat, en dán kan je stappen gaan zetten om hierin verandering aan te brengen.

Mocht je denken; "Ik ben niet zo'n prater, en ik vind het ook best ingewikkeld allemaal". En mochten deze gedachten je tegenhouden om de daadwerkelijke stap te zetten; ik help je in het vinden van de woorden, echt, dat gaat lukken. En ja het is ingewikkeld, en daarom zo fijn en handig dat ik samen met jou, jullie, er eens goed de tijd voor nemen om het allemaal veel duidelijker te maken. 

Mocht je het nog niet helemaal zeker weten of je de daadwerkelijke stap wil zetten? Je kunt sowieso een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie. Jij en jullie zijn van harte welkom!

www.lerenliefhebben.nl

Corien

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Individuele therapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend(**)
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid)
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag overdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
125 euro per uur
Duur van de sessie
60 tot 75 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Corien jou aan als therapeut?

Maak kennis met Corien en kijk of het klikt!

Kennismaken