Corien Boers

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Wat goed dat je je aan het oriënteren bent naar mogelijke ondersteuning. En; dank je wel dat je in elk geval even een kijkje neemt bij mij. Ik help je graag verder als je vastloopt, in jezelf, in je relatie met je partner of in je relaties met belangrijke anderen. Ik krijg vaak terug van cliënten dat ze zich beluisterd voelen, dat ze over zichzelf gaan nadenken en ook anders naar hun relatie weten te kijken, op een manier dat hen nog niet eerder is gelukt. Dat ze ook hun partner meer positief ervaren en met andere ogen naar elkaar leren kijken. Dat ze meer durven te zeggen, beter met elkaar in gesprek kunnen en dichterbij elkaars- en hun eigen beleving weten te staan. En, dat ze zich door mijn betrokkenheid, professionaliteit, rust, nuchterheid en humor op hun gemak voelen. Vertrouwd. Dat is natuurlijk prachtige feedback om te horen! Ik vind het ontzettend belangrijk dat je je vertrouwd voelt bij mij, dat je alles durft te zeggen, zodat ik echt naast jou en jullie kan staan. Dat ik mee kan denken, mee kan voelen en mee kan helpen woorden te geven aan dat wat er nou écht in jou en jullie speelt. Ook als je denkt; ik ben geen prater, ik weet niet goed de juiste woorden te vinden. Echt... dat gaat je lukken. Ik help je er bij. 

Mocht je nog niet zeker weten of therapie, en specifieker; therapie bij mij iets voor je is, overweeg dan misschien om een kennismakingsgesprek in te plannen, deze duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend. Ik heb ruime ervaring met stellen in elke fase van hun leven, pas bij elkaar, tot meer dan 50 jaar bij elkaar. 

Je kunt contact met me opnemen via 'de contactbutton'. En wil je meer over mij weten? Kijk dan alsjeblieft even op mijn site www.lerenliefhebben.nl.

Jullie zijn van harte welkom!

Hartelijke groet,

Corien

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandag, dinsdag en vrijdag overdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
120 euro per uur
Duur van de sessie
60 tot 75 min
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Corien jou aan als therapeut?

Maak kennis met Corien en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)