Hanneke van der Linden

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Graag help ik (echt)paren te onderzoeken waar jullie op vastlopen in jullie liefdesrelatie en hoe jullie (weer) een liefdevolle band met elkaar kunnen opbouwen. Mijn missie is de liefde tussen mensen kansen te geven omdat ik geloof in de kracht en schoonheid ervan. Tenzij het echt niet anders kan, zal ik altijd op herstel van de relatie werken en EFT is daarvoor de (bewezen) meest werkzame relatietherapie.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Inclusief de meerdaagse verdiepingstraining EFT en de training 'EFT, esclarende (echt)paren en geweld'. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies worden helaas nagenoeg niet vergoed, maar ik doe er alles aan de kosten zo laag mogelijk te houden.
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Hartelijke groet, Hanneke.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Hanneke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Hanneke en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Aanvullende training: EFT, escalerende (echt)paren en geweld afgerond op 4 en 5 november 2019 SPHBO-registratienr 97950-86239 Psychosynthese Essentials Phoenix Opleidingen 3-jarige opleiding TA 101-training NLP Practitioner INLPTA Ethische Code Phoenix