Martine Platvoet

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Martine Platvoet en ik zal hieronder uitleggen waarom ik EFT een geweldige therapievorm vind en waarom hij bij mij als therapeut past.

Relatietherapie heeft me altijd al aangesproken, maar ik vond mezelf nog te jong om mensen te begeleiden in één van de belangrijkste zaken in hun leven; de relatie. Inmiddels zit ik in een relatie van 9 jaar en zijn we 2 kinderen verder, dus vond ik het tijd om me op te leiden in relatietherapie. In EFT relatietherapie heb ik mijn roeping gevonden! 

‘Relatieproblemen’ kunnen natuurlijk van alles zijn, maar worden vaak uitgelegd door middel van praktische voorbeelden. ‘Hij helpt me nooit in het huishouden’, ‘zijn zeurt altijd dat ik eerder thuis moet komen,’ we kunnen ons er wel een voorstelling bij maken…

Het is zaak voor mij als therapeut om bij deze therapievorm de patronen boven tafel te krijgen en daar vervolgens op in te zoomen, om er zo achter te komen wat er echt aan de hand is. Dat manlief de vaatwasser niet uitruimt is natuurlijk niet de kern van het probleem en door dat verder uit te diepen komt naar boven wat er echt speelt; iemand voelt zich bijvoorbeeld een vanzelfsprekendheid.

Vervolgens diepen we dat uit tot de emotie en die linken we aan de hechtingsstijl en zo komen de angsten en behoeften binnen de relatie naar boven. Als mensen leren om op deze manier met elkaar te praten, is er een slagingspercentage van 71% (!!) dat de relatie stand houdt én beter wordt!

Hoe mooi is het om mensen hierin te begeleiden!

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Toegepaste Psychologie 2011-2015
Paarden en hulpverlening 2014 - 2015
DISC Persoonlijkheidsanalyse 2016
Paarden inzetten bij coaching 2023
EMDR 2023
EFT externship 2023
NFG en RBCZ
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 16:30.
Avonduren mogelijk tegen meerprijs
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
75 - 90 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Martine jou aan als therapeut?

Maak kennis met Martine en kijk of het klikt!

Kennismaken