Anke Verhees

Relatietherapie

Over mij

Het is mijn passie om koppels te ondersteunen diepere verbinding te vinden, met zichzelf en met elkaar.

Als EFT Relatietherapeut & Relatiecoach help ik jullie als stel om de patronen die in de weg staan van diepere verbinding helder te krijgen, in dienst van meer liefde, (com)passie, plezier en rust. En we gaan we ook aan de slag met het creëren van positieve patronen die jullie band zullen versterken.

Al van jongs af aan fascineert het mij hoe mensen in elkaar zitten. En die fascinatie, in combinatie met mijn hooggevoeligheid, heb ik omgezet in mijn werk als Relatiecoach/therapeut. Ik ben, naast EFT, opgeleid in Circling, een modaliteit die verbinding in het moment ondersteunt, en waarbij je 'het verhaal' loslaat. Dit is prachtig toe te passen in zowel de relatie met jezelf, als de relatie met anderen, waarin je vaak je patronen en daarbij behorende overtuigingen meeneemt. 

Er zijn zo veel dingen die je kunt doen om jezelf en elkaar beter te leren kennen en op een lijn te krijgen met wat je echt wilt. Omdat we deze vaardigheden meestal niet leren in ons leven, lijkt het soms lastig om uitdagingen in je relatie constructief aan te gaan. Het is echter vaak geen 'rocket science', maar iets wat je kunt leren. Dat vind ik steeds zo mooi - om te merken dat met een scheut bereidheid, durf en de kracht van de kwetsbaarheid zoveel moois bereikt kan worden.

Nieuwsgierig wat jullie kunnen doen om meer verbinding te creëren in jouw relatie? Graag spreek ik jullie tijdens een eerste gesprek.

Als uit dit eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is en we een goede match zijn, dan gaan we aan de slag. 

Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van jullie situatie en meerdere andere factoren. Wel leert de ervaring dat je in ieder geval wel aan minimaal 8 sessies moet denken, om inzicht te krijgen in jullie dynamiek, het bewustzijn te vergroten en stappen te zetten naar gedragsverandering. Dat kost tijd. Ook is het fijn om gedurende een langere periode stabiele steun te ontvangen. 

Mijn uurtarief is € 140,-

Deze prijs is inclusief BTW. Voor bedrijven of zzp-ers is het mogelijk een factuur op te maken die aftrekbaar is van de belasting. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Via onderstaande contactbutton kun je me bereiken. Ik kijk ernaar uit jullie verder te leren kennen!

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT Therapeut Basis
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
maandag - woensdag - vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Ik werk met stellen voor een minimale periode van 4 maanden. We zien elkaar elke twee weken voor een sessie van 1,25 uur in mijn sessieruimte in Arnhem Zuid of online. Tussen sessies door ben ik bereikbaar via WhatsApp – voor dingen die jullie willen delen, vragen of voor een korte reflectie.

Mijn tarief voor 4 maanden is € 1.625,- of 4 maandelijkse betalingen van € 425,- (prijs inclusief 21 % BTW voor individuen, exclusief BTW voor bedrijven / ZZP-ers).
Duur van de sessie
1,25 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij parkeren

Spreekt Anke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Anke en kijk of het klikt!

Kennismaken