Karen Aerden

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben Karen.

Ik ben gecertificeerd EFT-relatietherapeut en gecertificeerd EFT-supervisor. Op dit ogenblik is er geen plek voor nieuwe relatiebegeleidingen.  Je bent wel heel erg welkom voor supervisievragen.  De supervisieuren tellen mee voor ICEEFT.

Hieronder wat meer info over mijn achtergrond: 

Na mijn studies als klinisch orthopedagoog aan de KU Leuven, ben ik terecht gekomen in het bijzonder onderwijs waar ik gewerkt heb met dove en slechthorende jongeren, met blinde en slechtziende jongeren en met jongeren met een spraak/taalstoornis en ASS.  Ik heb de Vlaamse Gebarentaal onder de knie en biedt nu ook therapie aan in VGT. 

In 2008 ben ik de 4-jarige opleiding Gezins- en Relatietherapie gestart en sinds 2012 werk ik volledig als therapeut.   Ik heb EFT leren kennen in 2014 toen Sue Johnson op het allereerste externship in België als spreker aanwezig was.  Het voelde helemaal als thuiskomen en het werken met emoties was voor mij de missing link in het systemisch werken wat ik al deed.  Ik ben er steeds in blijven groeien. In 2018 behaalde ik mijn ICEEFT certificaat en intussen ben ik ook EFT-supervisor in training. Ik ben EFT en de EFT-trainers en collega's super dankbaar.  Het heeft mijn leven verrijkt, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. 

Recentelijk ben ik mij ook in EFIT aan het verdiepen.  Het maakt mijn werk met stellen weer een stuk rijker en het helpt mij om mijn sessies met individuele cliënten meer te stroomlijnen en ook daar het werk te verfijnen en verdiepen.  

Cliënt (vrouw van 57 jaar): 'wat voor therapie doe jij nu eigenlijk met mij?' (nadat ik met haar een tango en enactment met haar jongere zelf gedaan heb)

Ik : 'Euhm, we noemen dat EFIT en ik zoek met jou naar patronen waarin je vanuit je trauma verstrikt geraakt, zowel in hoe je omgaat met jezelf als hoe je vastloopt in relaties rondom jou.  We duiken naar de onderliggende emoties en geven daar een nieuw antwoord op...'

Cliënt: 'dus traumatherapie, ja het is voor mij traumatherapie.  Voor het eerst durf ik af en toe tegen mezelf te zeggen dat ik niet voortdurend een doodsverlangen heb. Jeetje, dat is groot voor mij om dat uit te spreken, dat ik dat tegen jou durf te zeggen'

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Supervisor (EFT Registertherapeut)
Opleidingen & trainingen
BVRGS EFT-Belgium ICEEFT
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Karen jou aan als therapeut?

Maak kennis met Karen en kijk of het klikt!

Kennismaken