Samantha Tiemissen

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Samantha Tiemissen. Ik heb een master Pedagogiek en post-master Systeemtherapie afgerond. Sindsdien werk ik als systeemtherapeut (oftewel individueel, relatie- en gezinstherapeut). Daarnaast ben ik opgeleid tot EFT-Registertherapeut®. Om de kwaliteit te waarborgen, ben ik geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Ik heb ondertussen 10+ jaar werkervaring opgedaan in therapeutische settingen.

De sessies vinden online, via beeldbellen, plaats. Er is inmiddels flink wat onderzoek gedaan naar de effectiviteit van online therapie. Werkt het wel net zo goed als reguliere therapie? Het antwoord is: ja. De meeste behandelvormen maken gebruik van gesprekstechnieken. Dit kan prima via videogesprek plaatsvinden. Veel cliënten ervaren hierdoor dezelfde persoonlijke band met hun behandelaar als in de spreekkamer. Een groot bijkomend voordeel van online therapie is het feit dat je het vanuit huis kunt volgen. Thuis voel je je ongetwijfeld het meest op je gemak. Je wordt niet afgeleid, kunt je beter concentreren en durft waarschijnlijk opener te zijn over wat er speelt. Zo kom je sneller tot de kern van een probleem en is de behandeling het meest effectief. Let op: daarbij is het voor de effectiviteit van belang dat je als koppel naast elkaar zit en gebruikmaakt van één computerscherm tijdens de sessies.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Ook kun je via de website (https://www.inqontact.nl) direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
3 - 10 jaar
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Zowel overdag als avonduren mogelijk.

Maandag: 9.00 - 20.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 20.00 uur
Woensdag: 9.00 - 20.00 uur
Donderdag: 9.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Bij InQontact kun je terecht voor online relatietherapie. Hierdoor wordt bespaard op praktijkkosten waardoor je gebruik kan maken van scherpere tarieven dan reguliere relatietherapie. Zie website voor meer informatie (https://www.inqontact.nl)
Duur van de sessie
Een sessie duurt 75 minuten.

Spreekt Samantha jou aan als therapeut?

Maak kennis met Samantha en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid i.o.)