Joey Steur

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Ik ben betrokken én menselijk. Veel cliënten waarderen het dat ik gauw tot de kern kom. En dat is ook zo, want ik ben nieuwsgierig en gefocust. Tijdens de therapie kijk en luister ik goed naar wie je bent en wat je nodig hebt. Ik neem je serieus want ik zie je als waardevol mens. We doorgronden de relatie, zodat we de hulpvraag en patronen helder krijgen. Bij de relatietherapie werken we aan begrip voor elkaar en aan het herstel van de verbinding.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. 

Heb je nog vragen of wil je een een afspraak maken voor een intake? Bel 020-2101407 of vul het contact formulier in. Willen jullie eerste weten of het klikt? Maak gratis en vrijblijvend kennis. 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Joey jou aan als therapeut?

Maak kennis met Joey en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid i.o.)