Erik Schell

Relatietherapie

Over mij

Graag maak ik tijd vrij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze online intake van ca 30 minuten maken we kennis en is er ruimte voor al jullie vragen over zowel aanpak als de praktische zaken. (zoals kosten, locaties, duur en frequentie van de sessies) Dit gesprek geeft jullie een goed 1e beeld bij mijn aanpak en stijl. Belangrijker nog is dat jullie zelf snel kunnen bepalen of er een klik is. Een tijdstip plannen en reserveren kan via mijn Calendly 

 

Waarom ik werk als EFT therapeut?

Ik haal energie uit het ontwarren van de knoop. Het raakt me wanneer mensen elkaar wel willen maar niet kunnen bereiken. Wanneer gevoelens en behoeftes zo groot worden dat ze niet meer uitgesproken worden. Dat kwetsbaarheid verdwijnt en er harde secundaire emoties zoals boosheid, woede of soms juist stilte en verwijdering er voor in de plaats komen.

Mijn achtergrond:

Na het afronden van mijn master psychologie heb jaren gewerkt als consultant en interim manager. Daarbij kwam ik vaak met weerstand en conflict in aanraking. Ik heb ontdekt dat wanneer emoties, temperament en het onbegrip tussen partijen oploopt, er een kalmte over me heen komt en mijn zintuigen op scherp gaan. Ik ga ‘aan’ wanneer het ongemakkelijk wordt. Ik bouw bruggen en werk aan wederzijds begrip. Laat mensen eerst echt luisteren voordat ze zelf het woord nemen. Ik hou de boel bij elkaar wanneer de neiging er is om weg te lopen of erger, de situatie verder dreigt te escaleren. Door mijn rust en kalmte kan een veilige basis bieden vanuit waar jij en je partner kunnen werken aan de relatie. Jullie leren bij mij het gesprek aan te gaan vanuit jullie eigen angsten en behoeften i.p.v. vanuit het conflict én diverse verwijten richting je partner. Jullie leren je eigen gevoel en emoties op een constructieve en funcionele manier mee te nemen in jullie gesprekken zonder daarbij uit de bocht te vliegen óf juist naar binnen te keren en te zwijgen.

Ik ben opgeleid als: Psycholoog aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, (Systemisch) Coach bij Phoenix in Utrecht  en natuurlijk als EFT therapeut bij EFT Nederland. Naast mijn werk met stellen werk ik als coach.

Over mezelf

Ik woon samen met mijn vriendin Kim en twee kinderen Wende en Pepijn in Amsterdam. Als vader van 2 kinderen met ‘de tropenjaren’ net zo’n beetje achter de rug, met een behoorlijk volle sociale agenda én met een veeleisende carrière weet ik als geen andere wat (werk)druk gecombineerd met drang naar vrijheid met je relatie kan doen.

Het is mijn missie om het gesprek over verwachtingen, angsten en behoeften die partners over en weer hebben op een open en eerlijke manier op gang te brengen. Zonder gedoe, zonder taboes op weg naar meer verbinding.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen.  Mijn praktijk is gevestigd aan de Herengracht 560 en maakt onderdeel uit van praktijk EFT Amsterdam. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. 

Gratis intake

Graag maak ik tijd vrij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens deze intake zullen elkaar leren kennen en kort de pijnpunten in de relatie bespreken. Dit vrijblijvende gesprek kunnen we online plannen. Een tijdstip plannen en reserveren kan viawww.It-TakesTwo.nl

 Tijdens dit gesprek kan ik meer vertellen over hoe relatietherapie in zijn werk gaat. Er is ruimte voor al jullie vragen over de aanpak maar ook over praktische zaken zoals planning, kosten, locatie etc. Ook staan we al kort stil bij de aanleiding, jullie hulpvraag. Wanneer het voor jullie klikt en jullie geen vragen meer hebben over de aanpak kunnen we een 1e sessie plannen. Soms is de eerste sessie gelijk na de kennismaking te plannen. Ook dit kan via de planningsmogelijkheden op mijn site.

Heb je voorafgaand aan deze intake reeds vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via  onderstaande contactbutton. Liever even bellen? Neem gerust contact op 06 316 20 176

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT-therapeut (basis en gevorderd)
Systemisch Coach - Phoenix
Basis Psycholoog - Erasmus Universiteit
NOBCO - Coach
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandag t/m vrijdag - 09:00 tot 18:00
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
130,- per uur (excl btw)
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Erik jou aan als therapeut?

Maak kennis met Erik en kijk of het klikt!

Kennismaken