Roos Vrijmoeth

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Je bent bij mij welkom voor relatietherapie. Gesprekken met oog voor de patronen die spelen binnen julie relatie. Helpende patronen, vaak ook negatieve patronen. Wanneer je daarin verstrikt raakt kan het erg moeizaam worden en kun je je erg eenzaam voelen. 

Mijn naam is Roos, en samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Amersfoort. Ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam in de jeugdzorg waarvan de laatste 7 jaar als gezinstherapeut. Afgelopen jaar heb ik mij ontwikkeld als relatietherapeut, nadat ik 12 jaar geleden al kennismaakte met het EFT gedachtegoed en mij hierin verdiepte. 

Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen die vastlopen in relatie met zichzelf, hun kinderen of partner.
Ik ervaar het als mijn persoonlijke missie om de uitdagingen die welke relatie dan ook met zich mee brengt, te normaliseren. Relaties kunnen zich verdiepen en versterken omdat moeilijkheden en verschillen er meer mogen zijn. Dat is een paradox die ik zelf aan den lijve ondervonden heb en waar ik dagelijks mee bezig ben.

Tegelijkertijd kan het zijn dat je vastloopt en hulp nodig hebt om verder te komen. Graag kijk ik daar samen met jullie naar en loop ik een stukje mee op. Op een betrokken manier, met ruimte voor luchtigheid en lachen, want relaties zijn fantastisch en misschien daarom ook wel zo ingewikkeld. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
Maatschappelijk werk en dienstverlening
Multidimensionele familietherapie
Ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en Gestalttherapie (i.o)
EFT basistraining
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Dinsdag (Barneveld) Dinsdagavond (Amersfoort)
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€94
Duur van de sessie
60-75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Roos jou aan als therapeut?

Maak kennis met Roos en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig SKJ 111016519