Jacqueline Lutt-Brust

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik heb training gevolgd in EFT (Emotionally Focused Therapy). Op mijn website www.relatietherapiesamenverder.nl leg ik uit wat mijn werkwijze is en wie ik ben. Ook vindt u informatie over (de locatie van) mijn praktijk.

Mocht u therapie bij mij overwegen, dan kunnen we op korte termijn een (gratis) kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, en dat is in de meeste gevallen het geval, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit een aantal gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Bij EFT staan liefde en emoties centraal, partners leren om te zeggen waar ze behoefte aan hebben in hun relatie, en over en weer elkaars behoeften te begrijpen. Op die manier zijn partners weer bereikbaar voor elkaar. Ze voelen weer verbinding met elkaar en kunnen weer op elkaar rekenen als ze elkaar nodig hebben. 

Heeft u vragen of wilt u  weten of ik u kan helpen? U kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via mijn website www.relatietherapiesamenverder.nl of via 'de contactbutton' linksboven op deze pagina. Mij bellen kan natuurlijk ook: 06 81114787.

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
Gecertificeerd Stiefplan-Coach
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Jacqueline jou aan als therapeut?

Maak kennis met Jacqueline en kijk of het klikt!

Kennismaken