Lizanne Kuipers

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Welkom !

Ik geloof in de kracht van harmonieuze huwelijken en relaties. Gericht op elkaar en op de omgeving. Daar wil ik, door de Houd me Vast cursus, graag mijn bijdrage aan leveren!

Sinds 2002 ben ik opgeleid en werkzaam als maatschappelijk werker.  Mijn loopbaan begon bij het Algemeen Maatschappelijk Werk  en op dit moment ben ik actief als Schoolmaatschappelijk Werker. In mijn werk spreek ik vaak met kinderen van wie de ouders gescheiden zijn.  Of ze hebben ouders die (nog) wel gehuwd zijn, maar er zijn veel spanningen thuis. Ook zie en hoor ik de teleurstelling en verdriet van ouders zelf hierover.

Waarom zien we alleen maar een toename van het aantal  echtscheidingen? Waar en wanneer gaat het nou mis? Deze vragen kwamen bij mij steeds vaker op en hebben mij aangezet om juist in de preventieve sfeer te werken in huwelijken en relaties, door het geven van de Houd me Vast cursus.

In november 2019 heb ik mijn diploma Pastoraal Hulpverlener behaald. Dit na een driejarige opleiding bij het Evangelisch College in Zwijndrecht (HBO niveau, 3 jaar). De HMV cursus verzorg ik, indien gewenst, vanuit een christelijke context. Dit voor stellen apart of voor kleine groepen (max 8 stellen). De groepen geef ik samen met een collega hulpverlener. 

Meer informatie?

Heb je vragen over of interesse in de cursus Houd me Vast, neem dan contact mij op per mail of via 'de contactbutton'.

Lizanne Kuipers

Praktijk De Loopbrug

Email: info@praktijkdeloopbrug.com

Tel.nr: 06-14 21 64 96


 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
BPSW
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Lizanne jou aan als therapeut?

Maak kennis met Lizanne en kijk of het klikt!

Kennismaken