Peter van der Ven

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina,

Mijn naam is Peter van der Ven en werkzaam als relatie- & gezinstherapeut en lifecoach onder de naam Heart Connection samen met mijn vrouw in Rijswijk(ZH).

Wij( mijn vrouw Lilia en ik) organiseren regelmatig Houd Me Vast relatiecursussen in groepsverband en doorlopend privé per stel voor de Regio Den Haag.( er is geen wachtlijst)

Reacties deelnemende stellen Relatiecursus ‘Houd me vast’

'Peter en Lilia weten een open veilige en gelijkwaardige sfeer te creëren waar je helemaal thuis bij voelt'

‘De cursus Houd me vast is een fijne cursus die veel inzichten heeft gegeven in de patronen in onze relatie.

De oefeningen doorbreken deze patronen en hebben ons dichter bij elkaar gebracht. Het is een echte aanrader’.

'Het is bijzonder om samen de cursus " Houd me vast " bij Peter en Lilia te volgen.

Je komt als partners dichter bij elkaar te staan, ook al is je relatie goed.

Meer kennis en inzicht geven een grotere verbondenheid waardoor de liefde groeit!'

Wie ben ik

Mijn passie is het verbinden van mensen via hun hart zodat ze hun levensdoel kunnen bereiken en meer vreugde beleven. Ik vind EFT-therapie voor relaties daarvoor een prachtige methode. Het is een liefdevolle en toegankelijke vorm van relatietherapie.

Een liefdesrelatie is een hechtingsrelatie. Dit betekend dat jullie erg belangrijk zijn voor elkaar. Juist omdat je zo belangrijk voor elkaar bent, ervaar je zulke heftige emoties als er iets niet goed gaat. En die emoties verwijzen naar wat je van de ander graag wil. Soms is dat erg ingewikkeld en dan uit je dat via een omweg. Maar in de EFT-therapie proberen we de emotie en de onderliggende behoeftes die je hebt, naar elkaar helder te krijgen, naar elkaar uit te spreken en uit te drukken. Daardoor onstaat er meer begrip, liefde en compassie voor elkaar.

Het spreekt mij aan dat EFT een persoonsgerichte therapie is waarin de  emotionele beleving en verbondenheid centraal staat. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat het een zeer effectieve methode is.

Als je problemen hebt in je relatie of als 'het niet zo lekker loopt', wacht dan niet te lang voordat je actie onderneemt. Er is vaak nog veel te doen aan relatieproblemen! Middels de EFT relatietherapie werk ik samen met jullie aan het (her)vinden van goed contact en een veilige verbinding tussen jullie.

Door relatietherapie kunnen jullie elkaar weer gaan zíen en begrijpen, met respect voor elkaar en de verschillen. Dat brengt ontspanning en verbinding in je relatie en daarmee in je leven, aangezien een relatie een zeer belangrijk deel is van het leven. Emotiegerichte partnerrelatietherapie zal zijn effect hebben op de gezondheid van de relatie maar ook op het individuele welbevinden, zowel in psychische als in lichamelijke zin.

Je kunt bij mij terecht voor partner-relatietherapie, individuele relatietherapie, voor het zoeken van een passende partner en familie- en werkrelaties.

Wanneer je je aanmeldt als paar(of als individueel), volgt een eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.  We maken kennis, onderzoeken wat er speelt en wat je nodig hebt en we gaan al aan het werk. Wanneer je besluit door te gaan, plannen we een vervolggesprek.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Peter jou aan als therapeut?

Maak kennis met Peter en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Regsisterplein LifeCoach ATMA LoopbaanCoach CMI