Geesje Bluijssen

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Aangenaam kennismaken! Geesje Bluijssen

Mijn missie is om mensen in contact te brengen met zichzelf en met elkaar. Van jongs af aan heeft de manier waarop mensen zich tot elkaar verhouden mij gefascineerd. Met name in intieme relaties. De vraag waarom mensen ruzie maken interesseert me in het bijzonder.

Ik houd van mensen, van de liefde en ik houd ervan om mensen in hun eigen kracht te zetten. Ik stel me open voor mensen en hoor en voel waar de behoefte, soms ver verstopt, zit. Ik speel hier direct op in, niets hoeft onuitgesproken te blijven. Ik laat mensen liefdevol in hun waarde zonder ze te sparen. Eigen verantwoordelijkheid is een belangrijke waarde voor mij en zie ik als sleutel binnen een coachingstraject. Ik gun ieder mens een fijne relatie, met zichzelf en zijn omgeving. Vaak begint dit met echt goed luisteren naar jezelf en dan naar de ander om vervolgens je behoeften te uiten, zodat je krijgt wat goed is voor jou. Dit klinkt eenvoudig, maar blijkt in werkelijkheid vaak ontzettend spannend.

Ik ben geschoold in Emotionally Focused Therapy (EFT), Relatiecoaching, Systemisch werk, Mediation en Voice Dialogue. Naast relatiecoach ben ik actief als loopbaancoach, zie www.krachtstroom.org. Ik ben er trots op dat ik de uitvinder ben van het In- en uitzichtspel, een prachtig kaartspel dat aanzet tot gesprekken over verlangens en tot verbinding, zie www.inenuitzichtspel.nl. Daarnaast ben ik co-ouder met mijn ex-genoot met wie ik een goede  relatie heb en ben gelukkig in de liefde met een fijne man met wie ik inmiddels alweer jaren een latrelatie heb.

Houd me vast training 

Naast persoonlijke sessies geef ik de Houd me vast training. Voor data zie mijn website: www.bluijssen-verbindt.nl 

De training is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sue Johnson, grondlegger van de Emotionally Focused Therapy (EFT) zie https://www.eft.nl/wat-is-eft.

Het Houd me vast programma is bedoeld voor koppels van alle leeftijden.  Het doel van de training is: meer verbinding met elkaar.

Onderwerpen waar we mee aan de slag gaan zijn onder andere:

- Emoties in liefde en verbinding/ hechting

- (Destructieve) patronen binnen relaties

- Opzoeken en vinden van ‘triggers’

- Bouwen aan een veilige basis

Tijdens de bijeenkomsten gaan jullie aan de slag met je eigen partner aan de hand van verschillende oefeningen. Ook krijg je opdrachten mee voor thuis.                                                                        

 

Ik kijk er naar uit om jou of jullie te ontmoeten!

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Geesje jou aan als therapeut?

Maak kennis met Geesje en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Nobco