Op 11 januari vond het inleidende webinar over Emotionally Focused Mediation plaats. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier meer en kijk het webinar terug!

Emotionally Focused Mediation: effectieve emotieregulatie 

EFT kent inmiddels vele toepassingen in het klinische domein. Na de partnerrelatie stond logischerwijs het gezin centraal en onlangs verscheen Sue Johnsons boek over EFIT, de toepassing voor het individu en trauma. 

Emotionally Focused Mediation

De hechtingstheorie wordt in Nederland meer en meer toegepast in andere settings, zoals coaching en mediation. Daaruit is Emotionally Focused Mediation (EFM) ontstaan. Inmiddels is EFM methodisch doordacht en uitgewerkt tot een 7-daagse Leergang. Tijdens die leergang leer je interpersoonlijke conflicten te begrijpen vanuit het hechtingsperspectief. Dat levert - mede getuige de referenties van oud-deelnemers - een effectievere hantering op van 'moeilijke situaties' en 'lastig gedrag' ... Je zou ook kunnen zeggen dat het werk effectiever en leuker wordt!

In dit webinar wordt iets verteld over de methode, haar ontwikkeling en haar toepassingsgebieden. Verder komen de ervaringen van een oud-deelnemer aan bod.

Deel artikel