Aarti Sarabdjitsingh

Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen, van 16 en 14 jaar.
Ik werk als systeemtherapeut en heb ervaring binnen volwassenenzorg & kind en jeugd.
Sinds enkele jaren ben ik mij ook aan het ontwikkelen als mindfulness trainer. Ook ben ik gestart met het traject tot NVRG supervisor.
Naast mijn werk en gezin vind ik belangrijk: wandelen, afspreken met familie en vrienden, koken, en ' dromen & bedenken'.

Anlacan Tran

Eerbied naar wat er leeft in het moment, openheid voor verschillende realiteiten, heling voor ons verleden en diepgaand begrip voor het belang van verbinding. EFT verenigt deze waarden, die ook kern zijn in mijn psychologiepraktijk. Ik sta voor inclusiviteit en werk met prachtige mensen en diverse relaties, waaronder ook met ethisch non-monogame relatiestructuren.

Danique Schoorl

Mediator voor serieuze, langdurige ruzies. Interesse in lichaamsgericht werken, systemisch werk, trauma, ouderschap en relaties. Ik wandel tijdelijk met deze ouders mee. Oplossingsgericht, neemt geen blad voor de mond en no nonsens. Gek op lezen, luisteren en leren. Beweegt tussen Europa en Curaçao. Getrouwd en moeder van 4 kinderen(waarvan 2 stiefkinderen).

Joyce Vermeer

Systeemtherapeut in hart en nieren, altijd nieuwsgierig naar wat er bij de anderen gebeurt. In de Psycho- oncologie en eigen praktijk. Daarnaast ben ik een beeldendekunst en muziekmens, gepokt en gemazeld in de zang en sinds kort spelend op de violadagamba. Dochter en kleinkind in de U.S. en dochter in Rotterdam. Ik woon sinds 3 jaar samen met mijn lief en 2 honden.

Lars van Kessel

Mijn naam is Lars van Kessel en sinds kort heb ik me aangesloten bij de redactie. Ik wilde graag ook op een andere manier met EFT bezig zijn en ik zie dit dan ook als een leuke aanvulling op mijn werk. Daarnaast hoop ik hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het verbinden van EFT-ers door het land. Ik werk bij PsyQ als GZ-psycholoog en systeemtherapeut en woon in Utrecht met partner en zoontje.

Maike Gerritsen

In 2010 ben ik gestart als freelance tekstschrijver en sindsdien werk ik nog steeds elke dag met veel plezier aan uiteenlopende tekst- en communicatieklussen. Zoals bijvoorbeeld voor EFT Nederland. Mijn schrijfstijl kenmerkt zich als wervend en overtuigend. Ik geloof dat een goede boodschap voor iedereen te begrijpen moet zijn en om die reden schrijf ik bij voorkeur op taalniveau B1. Ik ben getrouwd en moeder van twee zoons. Schrijven, yoga, wandelen, natuur: ik ben er gek op!

Peter van der Ven

Samen met mijn vrouw Lilia van der Ven-Rayos hebben wij een praktijk opgebouwd onder de naam Heart Connection voor Relatie- en Gezinstherapie in Rijswijk.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden van interculturele stellen met hun specifieke culturele problemen vanuit EFT.
Dit doen wij vanuit onze eigen langdurige interculturele relatie en onze ervaringen als EFT-therapeuten met andere interculturele stellen.
Deel artikel