Goed nieuws! De populaire Houd me Vast-boekjes zijn vanaf nu weer verkrijgbaar in de webshop van EFT. Het gaat om de twee werkboekjes (een voor jou en een voor je partner) van Sue Johnson. De boekjes horen bij de (online) training 'Houd me Vast'. 

Over 'Houd me Vast' 

'Houd me Vast' is een kortdurend programma voor stellen, waarin jullie stap voor stap werken aan meer verbinding met elkaar. De basis kent een heldere structuur met o.a. een boek, filmpjes en huiswerkopdrachten.  

Het is een soort 'lightversie' van EFT-relatietherapie. Het proces is hetzelfde, alleen loop je er veel sneller doorheen. 'Houd me Vast' is geschikt voor stellen waarbij de relatieproblemen niet zo groot zijn, maar die wel het beste uit hun relatie willen halen. Ook kun je het programma gebruiken als eerste stap voorafgaand aan EFT-relatietherapie of juist ter afsluiting. 

In de praktijk 

Wil je investeren in de relatie en de band verdiepen of verstevigen? Dan is deze cursus écht iets voor jullie. Houd me Vast kun je op twee manier samen volgen; via bijeenkomsten bij een erkende EFT-therapeut of online.  

Deel artikel