Gratis deelname

Stichting EFT Nederland heeft als missie om EFT voor iedereen in Nederland toegankelijk te maken. Onze maatschappelijke betrokkenheid maken we dan ook het liefst op een concrete manier zichtbaar. Ben of ken jij mensen die graag de populaire Houd me Vast-training willen volgen, maar daar zelf niet voldoende financiële middelen voor hebben? Therapeuten en deelnemers van de EFT-community mogen voor één stel per kalenderjaar een aanvraag voor gratis deelname doen. 

Nu 2021 bijna ten einde loopt, attenderen we je graag nog een keer op de mogelijkheden.

Wat is Houd me Vast?

Kan de relatie wel een boost gebruiken? Is de sprankeling weg? Houd me Vast is een kortdurend programma, waarin stellen stap voor stap werken naar meer verbinding met elkaar. De basis kent een heldere structuur, met o.a. een boek, filmpjes en thuiswerkopdrachten. Houd me Vast is erg geschikt voor stellen waarbij de problemen niet zo groot zijn, maar die wel het beste uit hun relatie willen halen. Het is een soort 'lightversie' van EFT-relatietherapie.

Vele duizenden stellen volgden met succes dit programma. Uit onderzoeken is gebleken dat de tevredenheid over de relatie werkelijk groter is na afloop van de cursus. Stellen ervaren een sterkere band met elkaar en hebben minder conflicten. Ze begrijpen zichzelf én de ander beter, waardoor er meer ruimte is voor verschillende emoties. Er wordt meer harmonie en verbondenheid in de relatie ervaren.

Op www.houdmevast.nl lees je meer over de inhoud van het programma.

Hoe doe je een aanvraag?
 
Voor stellen:
Volgen jullie graag de Houd me Vast-training met begeleiding, maar ontbreekt het aan voldoende financiële middelen om dit nu mogelijk te maken? Goed nieuws: EFT vergoedt jaarlijks 10x een complete Houd me Vast-training. En we mogen nog een paar gratis plekken weggeven in 2021! Ja, heel graag? Een gecertificeerde EFT-therapeut kan de aanvraag voor jou en je partner indienen. Vind direct een therapeut bij jou in de buurt (selecteer bij ‘Meer filters’ de optie ‘Houd me vast’).
 
Voor therapeuten:
Als therapeut en deelnemer van de EFT-community mag je voor één stel per kalenderjaar een aanvraag voor gratis deelname doen. Heb je jouw aanvraag nog niet gedaan dit jaar? En ken je stellen die je de Houd me Vast-training graag willen volgen, maar er zelf op dit moment geen geld voor hebben? Doe je aanvraag via info@eft.nl.

Let op! Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit jaar.

Deel artikel