Eindelijk weer… 

“Wat leven we toch in turbulente tijden”, schrijft directeur van EFT Nederland Desirée van den Broek op LinkedIn. “Met alles wat er speelt en gespeeld heeft, zijn we heel blij dat we dit jaar weer een EFT-congres kunnen houden. We hebben gekozen voor het thema 'Heelheid in een versnipperde wereld'. Ik hoop dat jullie er weer in groten getale bij zullen zijn! Júist dit jaar, omdat 'de verbinding herstellen', de kern van ons werk, onverminderd belangrijk blijft. Misschien wel belangrijker dan ooit tevoren. Ik kijk uit naar een 'ouderwets' warme dag vol mooie ontmoetingen, inspiratie en verbinding!” 

Genezen 

Hoe helen we onszelf na alle angst en isolatie? Hoe helpen we jongeren weer sociaal vaardig te worden? Hoe herstellen we banden die zo lang 'on hold' hebben gestaan? Hoe gaan we om met het rouwproces en verdriet vanwege het verliezen van naasten tijdens de pandemie, toen een goed afscheid niet mogelijk was? Hoe dichten we het gat in onze maatschappij tussen mensen die (te) veel hebben en mensen die niets hebben? Wat is ons eigen kompas? Belangrijke vragen die direct gerelateerd zijn aan het thema ‘Heelheid in een versnipperde wereld’.  

Als therapeuten zijn we getraind te verbinden en gebroken banden te herstellen, maar wijzelf hebben ook genezing en heelheid nodig om er te kunnen zijn voor anderen. Laat ons congres je inspireren weer ‘heel’ te zijn! 

Wat kun je verwachten? 

Ook dit jaar hebben we gekozen voor de Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem als locatie voor het congres. Met een prachtig uitzicht over de savanne en het tropische regenwoud word je geïnspireerd door presentaties, lezingen en masterclasses van o.a. Kyriaki Polychroni, Karin Wagenaar, Lieven Migerode en Lorrie Brubacher. Je ontmoet gelijkgestemden en gaat met een koffer vol wijsheid, kennis, ervaring en nieuwe contacten weer naar huis.  

Zien we je op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni in Arnhem? 

Het complete programma vind je hier.

Deel artikel