De presentaties duren 30 minuten en zijn vooral bedoeld om onderzoeksresultaten, nieuwe inzichten of een publicatie te delen. Dien daarvoor een voorstel in van max 500 woorden. Geef aan wat het doel is van je presentatie en hoe het aansluit bij het thema van de World Summit (‘Maintaining hope in a world of uncertainty - the art and science of EFT’).

De ervaringsgerichte workshops duren 120 minuten en gaan over een specifieke toepassing van EFT/HMV/EFFT/EFIT. Dat kan een nieuwe populatie zijn die kennis heeft gemaakt met EFT; of een verdiepend thema als trauma, seksualiteit of een aspect van de therapie, zoals hoe om te gaan met terugvallende koppels, of hoe om te gaan met koppels die uit elkaar gaan. De workshops zijn bedoeld om te oefenen. Wil je een ervaringsgerichte workshop geven? Dien dan een voorstel in van max 500 woorden waarin je uitlegt wat je gaat doen en wat de relevantie is met het thema van het congres. Stel ook een leerdoel vast: wat hebben deelnemers aan het eind van de workshop geleerd? En hoe ga je dat bereiken? Denk bijvoorbeeld aan een rollenspel, een video analyse of anderszins.

Alleen voorstellen die in het Engels zijn geschreven worden meegenomen door de internationale wetenschappelijke commissie. Deadline is 1 oktober. Je kunt je voorstel hier indienen.

Deel artikel

Gerelateerd nieuws