anoek leppink

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom!

Op www.liefdeszaak.nl vind je meer informatie over mijn werkwijze. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Hoe kijk jij naar een crisis?

Loop je ervoor weg of zie je het als een kans om samen te groeien? Veel relatieproblemen kunnen opgelost worden!

In je relatie kom je jezelf soms goed tegen. Negatieve patronen sluipen er snel in en het doorbreken daarvan is lastig. Jullie willen dit graag veranderen, maar wat je ook probeert jullie vervallen steeds in oud gedrag. De kans is groot dat je steeds slechter over jezelf – en de ander – denkt. Je voelt je onbegrepen en alleen, de twijfel slaat toe. Opnieuw beginnen, vluchten in een affaire, uitgaan, veel werken of je op een andere manier verdoven om maar niet te hoeven voelen. Schuldgevoelens nemen de overhand en je wordt onzeker over de toekomst. Jullie weten dat er iets moet veranderen.

We gaan samen onderzoeken welke patronen er binnen jullie relatie ontstaan zijn en wat jullie behoefte is. Deze patronen gaan we met elkaar doorbreken zodat jullie de relatie krijgen waar jullie zo naar verlangen.

Heel graag tot ziens,

Anoek Leppink

www.liefdeszaak.nl

Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt anoek jou aan als therapeut?

Maak kennis met anoek en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NOBCO en EMCC