Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Nijmegen

 • Mira Brouwer

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Mira Brouwer Relatiepraktijk
  Daalseweg 171
  6521GH
  Nijmegen

Over mij

Welkom, ik ben Mira en bied EFT-relatietherapie in Nijmegen. 

Nergens worden we meer met onszelf geconfronteerd dan in relaties. We verlangen allemaal naar verbondenheid en liefde. Maar dit gaat niet altijd vanzelf. Misschien begrijp je elkaar verkeerd, zijn er grote veranderingen, is het vertrouwen geschaad, is er weinig intimiteit, is er sprake van vreemdgaan, zie je elkaar alleen nog als ouder/vriend, is er veel ruzie, of denk je ‘is dit alles?’

In relaties worden zo de gevoelige knoppen ingedrukt die oude patronen en kwetsbaarheden activeren. Als er pijnlijke ervaringen optreden, ontglipt ons soms de kracht die de relatie ons kan geven.

Ik bied EFT relatietherapie en help stellen vicieuze cirkels te doorbreken en de verbinding weer te herstellen als deze (tijdelijk) verbroken is. Ik luister met open hart, breng inzicht en reik praktische tools aan in jullie proces. Emoties zijn hierin de ingang tot verandering. In de relatietherapie werken we aan het creëren van emotionele veiligheid als basis voor het herstellen van verbinding en het vergroten van responsiviteit van de eigen en elkaars behoeften.

Daarnaast bied ik relatie-APK's. Preventief werken door met een frisse blik naar de relatie te kijken is een mooie verdieping. Daarbij leren jullie veel over jezelf en elkaar. We ontrafelen relatiepatronen zodat er met dit inzicht eerder verandering aangebracht kan worden. Vóórdat patronen vast roesten. Om zo vanuit autonomie te blijven verbinden. Laat de liefde je niet zomaar ontglippen en onderhoud de relatie door af en toe een relatie-APK te doen.

Proef de sfeer en stel je vragen bij het gratis kennismakingsgesprek relatietherapie in mijn relatiepraktijk aan huis te Nijmegen.

 

Achtergrond informatie

Ik heb training gevolgd in EFT relatietherapie, systemisch opstellen en coaching en ben aangesloten bij het CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten. Ik heb een universitaire achtergrond.

Ik ben empathisch, analytisch en eerlijk. Mijn kracht ligt in het samenbrengen van de kwaliteiten hoofd en hart: ik creëer overzicht en gebruik mijn invoelend vermogen. Mensen omschrijven mij als warm, rustig, helder en betrokken.

Met mensen aan relaties werken is voor mij een van de mooiste dingen. Ik geniet van het oprechte contact en het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar verbinding. Zowel met zichzelf als met elkaar. 

Contact

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen, telefonisch, per mail of via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het 'Houd me vast'-programma.