Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Harmelen

 • Maryse Versteeg-Nieuwenhuizen

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • MAVIN training en coaching
  Utrechtsestraatweg 22
  3481LA
  Harmelen

Over mij

Hartelijk welkom!

Mocht je coaching bij mij overwegen, dan wil ik je uitnodigen om contact met me op te nemen voor een kennismakingsgesprek! Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-realtiecoaching passend is, dan bespreken we samen hoe het vervolg eruit ziet. Relatiecoaching bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Je leert je gevoelens en behoeftes te uiten zonder dat de ander zich terugtrekt, je achtervolgt of uithaalt en andersom. Zodat jullie beide weer vertrouwen in elkaar voelen. En er weer liefde, rust en veiligheid is in jullie relatie.

Gesprekslocatie

Speciaal voor mensen met een bedrijf aan huis (zoals in de agrarische sector): kom ik graag bij stellen thuis. Natuurlijk kunnen we ook afspreken op neutraal terrein als jullie dat prettiger vinden, zoals bijvoorbeeld een locatie van het coachhuis of via videobellen (zodat jullie me vanaf je vertrouwde plek thuis kunnen spreken).

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Had je meer van je relatie verwacht of loopt je relatie niet lekker? Wil je je relatie (nog meer) verbeteren? Dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie! 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.

Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sue Johnson (te bestellen via bijvoorbeeld Bol.com).

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat! Individuele problemen zullen we niet in groepsverband bespreken en je hoeft niets te delen wanneer je dat niet wilt. De meeste mensen zien op tegen relatietherapie in een groep, maar je werkt vooral samen met je partner!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving voor het 'Houd me vast'-programma. Dit programma bied ik ook aan per stel via Zoom.