Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Diemen

 • Sharon Blijd

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Ibalansz
  D.J. den Hartoglaan 8
  1111ZC
  Diemen

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Wat fijn dat jij naar de EFT site bent gegaan! Jij hebt de eerste stap gezet tot het verbeteren van jouw relatie. 
Op deze pagina vind je meer informatie over mij. Ik heb training gevolgd in EFT, omdat ik geloof dat deze methode jou kan helpen om jouw relatie te verbeteren. 

Ik wil mezelf kort aan je voorstellen. Ik ben een 48 jarige vrouw van Surinaamse afkomst en heb veel ervaring in werken met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Ik werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Mijn geloof helpt mij om met een optimistische blik naar (schijnbaar) complexe situaties in de relatie te kijken. Indien gewenst kan het geloof betrokken worden in de therapie.

Mocht je net als ik enthousiast zijn over EFT en  therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Begeleiding bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en staan vermeld op mijn website.

Vanwege het Coronavirus bied ik zowel face to face gesprekken als gesprekken via videobellen aan.


Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of via deze link  https://ibalansz.mijndiad.nl/afspraak-maken een kennismakingsgesprek met mij inplannen.

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me Vast bijeenkomsten

Het 'Houd me Vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Ik bied de 2daagse Houd me vast training aan. Dit kan zowel in groepsverband als prive met 1 stel. Vanwege de Corona crisis kan de training ook online via videobellen worden aangeboden.

Onderwerpen binnen de training zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de tweedaagse training wordt gewerkt met videomateriaal en oefeningen. Samen met jouw partner ga je met de oefeningen aan de slag.

Voor vragen wil ik je verwijzen naar mijn website www.ibalansz.nl.

Via deze link  https://ibalansz.mijndiad.nl/inschrijven?h=rnyTYJYN kun jij je meteen aanmelden voor de volgende training.