Maja Danon

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Ik ben in het bezit van een universitair diploma (1979). Via het Lorentzhuis te Haarlem heb ik een relatie - en gezinsopleiding gevolgd. Daarna een EFT opleiding (basis- en gevorderde) voltooid. Sinds 1987 werkzaam als jeugd, gezin- en relatie therapeut (Stichting Pharos, Lucertis/Parnassia Bavo). Ook heb ik in mijn beroepsleven veel trainingen gegeven op Hogescholen en Universiteiten. Mijn specialismen zijn: relatie - en gezin therapie, EFT therapie, jeugd en gezin (systeem) therapie, seksuele problemen (in een relatie), trauma verwerking, interculturele hulpverlening/benadering - en bi-culturele relatie problematiek. Talen: Engels en Duits alsmede alle talen uit het voormalige Joegoslavie. Verder therapie sessies mogelijk in mijn weekend huis (Veluwse bossen) en het weekend huis op het eiland Rab (Kroatie).

Mocht  u therapie bij mij overwegen, dan volgt eerst een  kennismakingsgesprek (1 uur) en in een volgende sessie begint de therapie. Als uit het kennismaking gesprek blijkt dat EFT- therapie passend is volgen de gesprekken. De therapie bestaat uit een aanpak, die gericht is op herstel van de relatie. De gesprekken duren anderhalf uur.

 

 

Heeft u vragen of u wilt weten of ik u kan helpen? Kunt u altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Mijn praktijkadressen: a) Koningin Wilhelminalaan 61, 2274AA Voorburg en b) Groenland 13, 2524 WC Den Haag.

Telefoon:070-3936633 of 06-50643054

E mail adres: Ladanon@online.nl

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Maja jou aan als therapeut?

Maak kennis met Maja en kijk of het klikt!

Kennismaken