Maja Danon

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Ik ben in het bezit van een universitair diploma (1979). Via het Lorentzhuis te Haarlem heb ik een relatie - en gezinsopleiding gevolgd. Daarna een EFT opleiding (basis- en gevorderde) voltooid. Sinds 1987 werkzaam als jeugd, gezin- en relatie therapeut (Stichting Pharos, Lucertis/Parnassia Bavo). Ook heb ik in mijn beroepsleven veel trainingen gegeven op Hogescholen en Universiteiten. Mijn specialismen zijn: relatie - en gezin therapie, EFT therapie, jeugd en gezin (systeem) therapie, seksuele problemen (in een relatie), trauma verwerking, interculturele hulpverlening/benadering - en bi-culturele relatie problematiek. Talen: Engels en Duits alsmede alle talen uit het voormalige Joegoslavie. Verder therapie sessies mogelijk in mijn weekend huis (Veluwse bossen) en het weekend huis op het eiland Rab (Kroatie).

Mocht  u therapie bij mij overwegen, dan volgt eerst een  kennismakingsgesprek (1 uur) en in een volgende sessie begint de therapie. Als uit het kennismaking gesprek blijkt dat EFT- therapie passend is volgen de gesprekken. De therapie bestaat uit een aanpak, die gericht is op herstel van de relatie. De gesprekken duren anderhalf uur.

 

 

Heeft u vragen of u wilt weten of ik u kan helpen? Kunt u altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Mijn praktijkadressen: a) Koningin Wilhelminalaan 61, 2274AA Voorburg en b) Groenland 13, 2524 WC Den Haag.

Telefoon:070-3936633 of 06-50643054

E mail adres: Ladanon@online.nl

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Maja jou aan als therapeut?

Maak kennis met Maja en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)