Marc Stekelenburg

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik help jou en je partner, jong of oud bij het fit krijgen en houden van je relatie. Ik heb als psycholoog 30 jaar ervaring met het verbeteren van relaties. Van start-ups tot gemeenten. Van werkrelaties binnen stichtingen tot familiebedrijven. En van prille tot heel langdurige liefdesrelaties. Problemen hebben vaak te maken met delen van onszelf die we onvoldoende kennen. Mijn missie is daarom om mensen inzicht in zichzelf te laten krijgen. Hoe meer zelfinzicht, hoe beter het leven.

In mijn aanpak hanteer ik de uitgangspunten en methodiek van Emotionally Focussed Therapy (EFT) en heb daartoe de basis en vervolgopleiding gevolgd. Ik ben verder geschoold in NLP, Systemisch werken, Transactionele analyse en traumaleer (onder meer bij Phoenix opleidingen, Piet Weisfelt en Interakt). In de aanpak zijn verder de inzichten van Esther Perel en Jürg Willi geïntegreerd.

Op deze pagina vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek. De kosten en vergoedingen voor vervolgsessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen, neem dan contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Psychologie, Universiteit Utrecht; EFT basistraining (4 dagen, ICEEFT), Verdiepingstraining EFT (8 dagen, ICEEFT); Relatietherapie, Piet Weisfelt; Professionele communicatie (3 jarig) Phoenix Opleidingen; NLP practioner, Phoenix opleidingen; Trainersopleiding, Phoenix Opleidingen; Trauma-opstellingen Interakt; NIP, werkplaats Ethiek
Talen
Nederlands Engels Duits
Werkmomenten
Maandag-vrijdag 9.00-17.00 uur
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
In overleg
Duur van de sessie
1-1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Marc jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marc en kijk of het klikt!

Kennismaken