Katja Pereira

Relatietherapie Gezinstherapie Houd me vast

Over mij

Als psychotherapeut heb ik m'n hart verloren aan de EFT. Al jarenlang was ik geschoold in relatietherapie, maar de communicatiegerichte methodiek vond ik onbevredigend resultaat geven. Toen ik kennis maakte met EFT was het als thuiskomen. Ik herkende mijn clienten en mezelf erin en eindelijk was er een wetenschappelijk verantwoorde methodiek die uitging van iets waar we allemaal wel eens 'last'  van hebben; hechtingsbehoeften en wat 'de ander' allemaal wel niet in ons teweeg kan brengen. 

Al jarenlang laat ik me door alle opleidingsactiviteiten en buitenlandse eft-therapeuten inspireren en ik ben inmiddels ook helemaal gegrepen door EFT voor gezinnen, EFFT. Als EFT/EFFT-therapeut wi ik me maximaal ontwikkelen. Waar ook mijn partner en onze twee pubers van profiteren :-).

Samen met mijn collega's Jaro van der Ende en Barbara Veldt wil ik iets extra's doen voor stellen met kinderen/gezinnen. Omdat een hechte relatie tussen de ouders en met de kinderen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom hebben wij Relatiepraktijken opgericht. Met Relatiepraktijken bieden we onderhoud, verdieping en herstel van verbinding voor alle vormen van relaties. Dus je kunt bij ons terecht voor relatie- en gezinstherapie, maar ook voor HMV-groepen voor ouders met jonge kinderen en ouders met pubers. En mocht blijken dat een aanvullend individueel traject wenselijk is, verzorgen we dat ook.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Katja jou aan als therapeut?

Maak kennis met Katja en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
  • GZ Psycholoog (9060728125)
  • Psychotherapeut (29060728116)
Lidmaatschappen
  • NVP (Lid)
  • Overig lid LVVP