Judith Stoker

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Wie ben ik?

Na mijn opleiding maatschappelijk werk (1992-1996) ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij de sociale dienst. Vanaf 2002 ben ik werkzaam geweest binnen de (therapeutische) pleegzorg wat ertoe geleid heeft dat ik, samen met mijn man, een gezinshuis voor kinderen met complexe gedragsproblematiek gestart ben. Daarnaast ben ik in 2014 begonnen met een zelfstandige praktijk voor psychosociale hulpverlening (Voltooid Verleden Tijd). Mijn praktijk richt zich op:

- Psychosociale therapie

- Relatietherapie

- Begeleiding bij verlies en rouw.

Het gezin, fundament van de maatschappij

Omdat ik geloof dat het gezin de hoeksteen van de samenleving is en er veel huwelijken (misschien wel onnodig) stranden, ben ik me gaan verdiepen in een goede therapie voor echtparen. Al snel kwam ik informatie over EFT op het spoor en heb ik in juni 2014 de EFT basistraining afgerond. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheden die EFT-therapie biedt. Het is een methode die niet alleen kijkt naar wat zichtbaar is (de conflichten, het afstand nemen, vervelende gebeurtenissen), maar zoekt naar de onderliggende gevoelens, angsten en behoeften. Hierdoor leren partners elkaar op een ander niveau kennen en begrijpen en kan er een nieuwe en hechtere verbinding ontstaan.
In juni 2019 heb ik mijn Post HBO diploma ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en gestalt gezinstherapie aan het Kempler Instituut behaald. Mijn specialisatie tijdens deze opleiding, tevens het thema van mijn scriptie, is 'Leren leven met verlies'. 

Praktische informatie

Mijn praktijk bevindt zich in een kantorencomplex in Waddinxveen en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Mocht je therapie bij mij overwegen mail / app dan naar de praktijk voor een eerste gesprek. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Ook is het mogelijk het Houd Me Vast programma te volgen in groepsverband of individueel.

Voor de kosten van de intake, behandeling en Houd me Vast verwijs ik naar mijn website: www.judithstoker.nl
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Judith jou aan als therapeut?

Maak kennis met Judith en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig De NFG: Registratienummer 8873 NVAGT: 2438 RBCZ: Licentienummer 180753R SKJ: Reg.nr. 111016655 NVVCH: lidmaatschapnummer 139