Hanny Cremers

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

EFT  is een fantastische aanpak om je relatie en ook het contact met andere belangrijke mensen die dicht bij je staan te verbeteren. Je beleving en die van je partner/de ander staan centraal in de behandeling en vandaar uit wordt er gewerkt naar een nieuwe wijze van contact maken. Een fijne manier van werken, makkelijk toegankelijk en  met respect voor ieders verhaal.


Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Naar de kosten en eventuele vergoedingen voor EFT-sessies kun je informeren bij het secretariaat van de praktijk.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (49052028725)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
VGCt (Lid) LVE (landelijke vereniging eerstelijns psychologen), NVN (ned. vereniging voor neuropsychologie).
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Hanny jou aan als therapeut?

Maak kennis met Hanny en kijk of het klikt!

Kennismaken