Mariël Vlugt

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke site. Ik ben gezins-en relatietherapeut en gespecialiseerd als gevorderd EFT relatietherapeut.
Ik ben als pedagogisch medewerkster begonnen in de kinderpsychiatrie en daarna heb ik in de jeugdhulpverlening gewerkt. Ik werkte veel met gezinnen die een hulpvraag hadden over de kinderen. Mijn ervaring is dat hoe beter de ouders elkaar begrijpen en ter zijde staan hoe beter het gezin kan functioneren, ook als er sprake is van persoonlijke problematiek bij de kinderen.  Als systeem therapeut in de kinderpsychiatrie leerde ik dat  mensen elkaar beïnvloeden, maar ook dat hun geschiedenis en de fase van hun leven, evenals de omgeving waar zij in leven heel veel invloed heeft op hoe er met elkaar wordt omgegaan. Ik ben in 2009 mijn eigen praktijk met heel veel plezier begonnen en merkte dat er vooral veel vraag was naar partnerrelatietherapie. Ik besloot me daar nog wat meer in te willen verdiepen door middel van de EFT methodiek. Ik ben heel blij deze stap gezet te hebben, omdat deze methode enorm goed helpt om door vastgeroeste patronen heen te komen en begrip te laten ontstaan voor elkaars beleving en gevoelens. Ik ervaar het als een voorrecht om echtparen door een dal te mogen helpen en weer zicht te geven op een nieuwe en betere omgang met elkaar. De methode werkt , is echt succesvol en dat maakt het werk geweldig om te doen.  Mijn cliënten zijn heel blij met de therapie omdat zij zoveel helderheid krijgen, begrijpen en voelen hoe het zit en hierdoor anders naar de ander kijken en anders met elkaar om kunnen gaan. Soms hebben mensen al meerdere therapieën achter de rug en vinden nu iets wat ze nog nooit zo hebben ervaren en waar ze zoveel mee kunnen in korte tijd. Ik heb geen wachtlijst en ik word  soms ten dele vergoed uit het aanvullende pakket van uw verzekering. Wilt u contact met mij opnemen via de mail dan kunt u op de button hiernaast klikken. U kunt mij ook bellen op telnr. 0621429205. Wij kunnen een eerste gesprek afspreken en wanneer het goed voelt besluiten om verder te gaan werken met elkaar.
 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Mariël jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mariël en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)
  • NVPA (nvpa.nl) (Lid)
  • Overig Lid van de NVPA / RBNG Intensief Amblante gezinsbegeleiding Master maatschappelijkedienstverlening, gezinsbehandeling