Paola van der Sluijs

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Apartus Relatietherapie

Samen zijn wij een team als relatietherapeuten en kunnen we ook al ruim 20 jaar putten uit de praktijk van de liefde, omdat we ook privé partners zijn. We zijn dan ook zeer geboeid door en betrokken bij mensen die hun relatie een nieuwe impuls willen geven. We zijn geschoold door de praktijk van het ‘samen leven’ en ook op het relatiegebied door opleidingen zoals; Emotionally Focused Therapy, Houd me vast programma, Coachingsopleidingen, ITIP- toegepaste psychologie, Transactionele Analyse, Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Systemisch Werken en Energetisch Werk.Op deze manier zijn wij aanvullend als man en vrouw, maar ook als professionals samen in het werk.

 Paola van der Sluijs In de 20 jaar dat ik als zelfstandig verloskundige werkzaam was kwam ik in de meest uiteenlopende gezinnen. Ik mocht dan deel zijn van een bijzonder intiem moment in de relatie: het moment waarop een kind vaak in een veilige en liefdevolle omgeving ter wereld komt. Maar soms was die omgeving ook minder veilig en liefdevol. Van daaruit is mijn belangstelling voor het ondersteunen en verbeteren van relaties ontstaan. Drie jaar geleden heb ik dan ook besloten mijn ervaring als verloskundige met al die (echt)paren en liefdesbaby’s in te gaan zetten als relatietherapeut & coach. Naast een intensieve coachingsopleiding, heb ik samen met mijn partner de opleiding EFT en het ‘houd me vast programma’ gevolgd. Het is zeer inspirerend en prettig om samen met Peter (echt)paren te kunnen begeleiden.

 Peter van Dongen Het gedrag van mensen begrijpen is mijn passie. Ik ga steeds op zoek naar echt contact, om kennis te maken met de essentie en het verlangen dat daarachter schuil gaat. Als begeleider en coach ben ik nu zo’n 25 jaar betrokken bij ontwikkeling van mensen en organisaties. Tijdens de individuele coachingstrajecten werd mij de afgelopen jaren steeds duidelijker dat de persoonlijke relaties van mensen een grote invloed hebben op hun werk en hun gevoel van welzijn en geluk. Steeds vaker nodigde ik de partners van de gecoachte uit om te kijken of zij hun partner konden ondersteunen in haar of zijn ontwikkeling. Zo groeide ik op een natuurlijke manier in mijn rol van relatietherapeut. Ik vind het zeer waardevol om op het gebied van de liefde ondersteunend te mogen zijn voor mensen. Met EFT en het ‘houd me vast programma’ heb ik mijn werk en leven een verdieping gegeven die voor mijzelf en samen met Paola een grote betekenis heeft.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Paola jou aan als therapeut?

Maak kennis met Paola en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig verloskundige BIG 59014689703