Wanneer er gedoe is in de relatie, geeft dat meestal ook spanning in de slaapkamer en dan niet in de leuke variant. Stellen in verbindingsnood ervaren stilte in de slaapkamer, het kleurt hun ruzies of het geeft onveiligheid en verwijdering. Ze stuiten op verschillen, onbegrip, gevoelens van onzekerheid, afwijzing en beschuldiging en soms ook hechtingskwetsuren of seksueel trauma. Ze hebben geen fijne seks meer, dus minder emotionele verbinding, en een gebrek aan emotionele verbinding zorgt voor minder (of geen) fijne seks.

Veel relatietherapeuten aarzelen om het gesprek met hun cliënten aan te gaan als aanraking en seks onder druk staat of afwezig is. Vind je het moeilijk om de goede woorden te vinden en maakt het je onzeker om dit intieme terrein met hen te betreden? Voel je je niet toegerust om hun vragen over seks te beantwoorden? Of ervaar je eigen blokkades ten aanzien van seks die je hinderen om hier met je stellen over te praten? Dan kan deze masterclass je helpen.

In deze masterclass nemen we je mee in de nieuwste inzichten over seksualiteit en opwinding. In ervaringsgerichte oefeningen leer je afgestemd praten over seks en het patroon omtrent seks verhelderen. Je leert vertrouwen op de passen in de EFT tango om je stellen via hun kwetsbare en schaamtevolle gevoelens naar onderliggende verlangens te voeren. Verlangens die alles te maken hebben met verbinding en de wens om oké te zijn zoals we zijn, als we ons letterlijk blootgeven. Je zult ervaren dat je vaak meer durft, kunt en weet dan je denkt.

Lees hier vast een interview met docent Lotte van Hoorn.

Toelatingseisen:

Voorwaarde voor deelname is een afgeronde EFT Basistraining (register), Leergang EFT deel I of Leergang EFM deel I.

Korting:

Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

Leuke, enthousiaste en deskundige masterclass! Inhoud qua theorie ook erg interessant. Deelnemer Masterclass EFT & Seks
Fijne training die precies biedt wat ik nodig heb. Lijkt bijna alsof deze voor mij is geschreven. Deelnemer Masterclass EFT & Seks
Prettig gepresenteerd, sluit goed aan bij de praktijk, inhoudelijk interessant en afwisselend. Deelnemer Masterclass EFT & Seks
Heel belangrijk en waardevol dat aan dit aspect binnen EFT aandacht besteed word. Deelnemer Masterclass EFT & Seks
Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen