Training:
Op veler verzoek organiseren we een weekend 'Houd me vast' speciaal voor therapeuten en hun partner. ‘Een bijzonder weekend’, ‘een Verdieping in je relatie’; ‘een cadeau aan onszelf en onze kinderen’, het zijn eerdere reacties op een verdiepend relatieweekend 'Houd me vast'. We willen dit keer speciaal therapeuten de gelegenheid geven dit programma te volgen met hun partner, omdat de ervaring zo waardevol is!


Programma (concept)
Deze training is een volledig verzorgd weekend op basis van volpension voor 2 personen (2 overnachtingen, 2 maal 3-gangendiner, lunches, etc.) bij Auberge de Hilver te Westelbeers.


Vrijdag 19 april
16.00 uur - Check-in hotel
17.00 uur - Ontvangst + aanvang training (17.30 uur)
19.00 uur - Diner met alle koppels en de trainers


Zaterdag 20 april
08.00 uur - Ontbijt
09.00 uur - Aanvang
17.00 uur - Afronding
19.00 uur - Diner met alle koppels en de trainers


Zondag 21 april
08.00 uur - Ontbijt
09.00 uur - Aanvang dag 2
17.00 uur - Afronding dag 2

Het 'Houd me Vast'-weekend voor therapeuten is erkend als leertherapie NVRG (voor 10 uren). Binnen de BIG-opleiding kan voor de uren vrijstelling leertherapie aangevraagd worden.

Toelatingseisen:
Je bent werkzaam in de GGZ.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

De 'Houd me Vast'-methodiek is enorm krachtig in zijn eenvoud. Het is onmisbare kennis voor ieder stel, in elke fase van de relatie. Deelnemer 'Houd me Vast'-weekend voor therapeuten
Prachtige mix van relatiegesprekken afgewisseld met betrokken groepssessies, begeleid door warme, lieve therapeuten. Deelnemer 'Houd me Vast'-weekend voor therapeuten
Deel training

Andere opleidingen & evenementen