Training:

EFT-therapeut zijn is een uitdagend ambacht waaraan we kunnen blijven schaven en schuren. Er komt heel wat bij kijken om ons het vakmanschap eigen te maken dat nodig is om een veilige omgeving te scheppen zodat er meer verdieping kan ontstaan. Dat gaat niet vanzelf.

Deze interactieve training richt zich op vragen waar we allemaal wel eens tegenaan lopen. We kijken samen naar lastige situaties, bijvoorbeeld als we het gevoel hebben te blijven steken in de inhoud en we geen verdiepend proces op gang kunnen brengen. Wat doen we dan precies en wat voor een effect heeft dat op ons? Wat zouden we anders kunnen doen? Wat zouden we willen bereiken? Wat willen we leren van moeilijke momenten die een groot negatief effect hebben op ons? Waar zit de meeste nood, wat zijn situaties waarin we niet meer rustig en veilig in onze window of tolerance kunnen blijven en de verbinding kwijtraken? Hoe kunnen we dan onze eigen emoties reguleren zodat we opnieuw contact krijgen met onze cliënten?

De focus ligt in deze ervaringsgerichte training op de experiëntiële pijler van EFT. Door middel van oefeningen en onze eigen casussen verbinden we de theorie met de praktijk met als doel het leren verdiepen van het proces.

Doel van deze training:

  1. Het vergroten van de focus op het lichaam en het non-verbale. We gaan terug naar de feiten, naar datgene wat zich voor onze ogen feitelijk en letterlijk afspeelt, wars van invullen, weten, meningen en oordelen.
  2. Het vergroten van de focus op de rol van stilte en vertragen. Stilte is heilzaam voor het op gang komen en verruimen van het gevoelsleven van onze cliënten.
  3. Het vergroten van de focus op onze eigen binnenwereld. We schenken aandacht aan het reguleren van onze eigen emoties door een ‘moment - to - moment process’ aan te gaan en naast de Rogeriaanse basishouding onze RISSSC vaardigheden te integreren.

 

Toelatingseisen:
Voorwaarde voor deelname is een afgeronde EFT Basistraining (Register, Leergang EFT deel I of Leergang EFM deel I.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen