Training:

Tijdens de opfrisdagen zullen we (Desirée van den Broek en Makiri Mual) het model helemaal doornemen en verfijnen. We doen dat aan de hand van concrete casus en specifieke hulpvragen van de deelnemers. Denk daarbij aan impasses die dagelijks kunnen voorkomen: de-escalaties die niet lukt of werken, onzekerheid bij de mediator/therapeut, etc. Of hoe om te gaan met persoonlijkheidsproblematiek, de 'racismekaart', gender of grensoverschrijdend gedrag. We zullen het allemaal 'in de cirkel' zetten en het met elkaar in een veilige context oefenen. 

Voorbereiding

Formuleer beknopt je leerdoel in de vorm van een casus en loop nog eens door de EFM-readers! De docenten ontvangen de leervragen graag uiterlijk 14 dagen voor aanvang van deze 2-daagse training.

Voorwaarde voor deelname:

Deze tweedaagse training is bedoeld voor mediators en therapeuten die de Leergang EFM deel I (basis) en/of de Leergang EFM deel II (verdieping) hebben gevolgd.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen