Training:
Sinds Sue Johnson de EFT Tango tot de kern van haar methodiek gemaakt heeft in haar ATIP boek (vertaald als de Gehechtheidstheorie in de praktijk), hebben wij er een handzaam instrument bij gekregen. De bewegingen in de dans geven houvast en structuur aan iedere zitting en aan het gehele therapieproces. Voor therapeuten die al enige tijd geleden de EFT training gevolgd hebben is deze tweedaagse masterclass een hele mooie manier om hun werk verder aan te scherpen.

Wij gebruiken de Tango-bewegingen in alle modaliteiten van de EFT: ook in EFIT en in EFFT. Tijdens deze masterclass gaan wij het proces stap voor stap verhelderen op micro- en macroniveau, zowel in de EFT als de individuele therapie (EFIT) en de gezinstherapie (EFFT). Uiteraard wordt er tijdens deze masterclass vaak geoefend om de dans onder de knie te krijgen en daarmee een vloeiend proces op gang te brengen.

Wij kijken er naar uit om samen met jou te dansen!

Doel:
De deelnemers krijgen een hernieuwde kennismaking met theorie en uitgangspunten van de EFT, aangevuld met de nieuwste inzichten van het methodisch werken vanuit de hechtingstheorie. De deelnemers raken vertrouwd met de “EFT Tango” als instrument voor de individuele, partnerrelationele en gezinstherapeutische variant van EFT.  Door middel van videomateriaal tonen wij hoe dit er uit ziet. Op deze manier leer je zelf geordender en volgens een meer vloeiend proces te werken.  

De volgende didactische werkvormen komen aan bod:

  • het bespreken van de literatuur;
  • het inoefenen van nieuwe werkwijzen middels rollenspelen;
  • het bestuderen van video-instructie-materiaal;
  • door (zelf)observatieoefeningen wordt van de deelnemer gevraagd te reflecteren over zijn/haar werk, houding en zienswijze;
  • de mogelijkheid tot het inbrengen en bespreken van eigen casusmateriaal.

Toelatingseisen:
Een afgeronde EFT Basistraining (Register), Leergang EFT deel I of Leergang EFM deel I.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

De training was voor mij een booster om mijn eigen manier van werken te verdiepen, te verzachten en met meer lef en tools dichtbij de cliënt te kunnen blijven. Hartelijk dank! Deelnemer Masterclass EFT & Tango
Na het volgen van deze training heb ik het gevoel goed opgeladen de Tango te kunnen leiden. De training was een goede opfrissing van de Basis- en Verdiepingstraining. Deelnemer Masterclass EFT & Tango
Zeer verhelderende training, waardoor je het raamwerk van het model goed in handen krijgt. Deelnemer Masterclass EFT & Tango
Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen