Welkom bij ons EFT Grand Café, de zomereditie. Je ontmoet er EFT-collega’s uit het hele land en doet er nieuwe inspiratie op. Je bent van harte uitgenodigd!

Afscheidsmoment Desirée van den Broek
Tijdens het EFT Grand Café zullen we afscheid nemen van directeur Desirée van den Broek. Zij was zeven jaar directeur van de stichting en zal tijdens het Grand Café terugblikken op deze periode. Er is die avond tijd & ruimte om persoonlijk gedag te zeggen en haar te bedanken voor haar grote inzet voor EFT Nederland. Desirée blijft verbonden aan EFT Nederland als docent voor EFM. 

Presentatie vernieuwd werkboek ‘Wij samen’
We presenteren die avond ook het vernieuwde EFT-werkboek voor stellen, dat nu ‘Wij samen’ heet. Je kunt het werkboek  - met de bekende handige huiswerkopdrachten voor stellen  - die avond gelijk aanschaffen en mee naar huis nemen.

Emotionally Focused Mediation
Een ander onderwerp van dit EFT Grand Café is Emotionally Focused Mediation (EFM). Hoe ga je om met heftige emoties tijdens een conflict, waarbij mediation nodig is? Denk aan situaties als een vechtscheiding, een geschil op het werk of een grote burenruzie. EFM-docent en mediator Makiri Mual neemt ons mee in de wereld van mediation, waar EFM dagelijks het verschil maakt.

 

Programma
Vanaf 18.00 uur is de inloop in de Zalen van Zeven, Boothstraat 7 te Utrecht. Er staat een lekkere & lichte maaltijd voor je klaar. We starten om 19.30 uur en het programma duurt tot 22.00 uur, waarna er nog gelegenheid is voor een hapje en drankje.

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen