'Houd me Vast'-training voor ouders met jonge kinderen

De levensfase met jonge kinderen zet de partnerrelatie onder druk. Dit kan een opmaat zijn voor het ontstaan van destructieve patronen en stress in het gezin. Het is een kwetsbare fase en tegelijkertijd is deze transitie in het leven heel kansrijk. Dat maakt deze training zo’n prachtige aanvulling.

Wil jij deze training ook kunnen geven? Jaro van der Ende en Katja Pereira hebben de 'Houd me Vast'-training aangepast, een verdieping toegevoegd over gezinsrelaties en een werkboek gemaakt waar de stellen tijdens de training mee kunnen werken. In deze workshop leer je over de specifieke kwetsbaarheden en kansen van deze periode en hoe je de 'Houd me vast'-training op maat kunt maken voor stellen met jonge kinderen.

Het 'Houd me vast'-programma is een preventief programma voor iedereen die zijn/haar relatie wil verbeteren. Deelnemers zijn na de training in staat zelfstandig deze specifieke 'Houd me Vast'-training op te zetten en uit te voeren voor stellen. Valkuilen en tips rondom inhoud en praktische uitvoering komen aan bod.

Het inschrijfgeld is inclusief trainingsmateriaal (Werkboek HMV voor ouders met jonge kinderen). Voor niet-deelnemers aan de EFT Community wordt door de Stichting EFT Nederland toegang verleend tot de ‘Houd me Vast’-videoportal. Deze toegang is twee maanden voorafgaand aan deze training actief en is na de afloop van deze training nog vier maanden geldig.

Toelatingseisen:

Deelname is toegankelijk voor een ieder die een EFT Basistraining (Register), Leergang EFT deel I of Leergang EFM deel I gevolgd heeft. Kennis van het 'Houd Me Vast'-programma word als bekend verondersteld.

Korting:

Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen