Training:

Deze training is een verdiepingstraining voor iedereen die zich na het volgen van de eerste worskhop “EFT en Partnergeweld – Vechten voor de liefde” verder wil bekwamen in het werken met stellen die lijden onder geweld in hun relatie. Werken met deze koppels vormt een uitdaging voor de therapeut. Het is niet altijd eenvoudig om met het hart achter de keuze te blijven staan dat het bij deze dynamiek vooral gaat over het verlies van de veilige verbinding. De liefde centraal stellen is nodig om de dynamiek tussen het koppel in en buiten de kamer te kunnen vertragen en verdiepen richting de-escaltie. Als therapeut blijvend gevoed worden om deze keuze te maken is voor therapeuten dan ook geen overbodige luxe.

In de eerste masterclass lag de nadruk op het begrijpen van geweldpatronen in de relatie en hoe deze te behandelen zijn binnen EFT.

Aan de hand van nieuw videomateriaal starten we met een heropfrissing van het model dat ‘Slootmaeckers en Migerode’ ontwikkelden om geweld in relaties te begrijpen en te behandelen. In deze tweedaagse frissen we dit begrijpen en de voornaamste interventies op en en ligt de nadruk op het integreren van hulpverleningsvaardigheden. Daarnaast focussen we ons op specifieke therapeutische interventies die nodig zijn om mensen die lijden onder geweld te helpen de-escaleren. We hebben in deze masterclass ook aandacht voor fase 2 werk en voor het zelf van de therapeut.

Naast ruimte voor vragen is er in deze training ruimte voor een tweetal supervisievragen van de deelnemers. Graag zoals bij de Core Skills training, met videomateriaal.

Toelatingseisen:
Voorwaarde voor deelname is een afgeronde EFT Basistraining (Register), Leergang EFT deel I of Leergang EFM deel I. Daarnaast is het reeds gevolgd hebben van de basisworkshop EFT en partnergeweld een vereiste.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen